Forum Discussion

dziedziu's avatar
dziedziu
Newcomer
2 months ago
Solved

straciłem karty

Siema ma mały proble gdy logowałem się w fc25 na konto ea które założyłem na platformie pc straciłem wszystkie kary a gdy odpaliłem companiona też wszystko zniknęło. Prosze pomóżcie

• Hej dziedziu 

Zawodnicy nie mogą po prostu zniknąć z konta. Jeśli nie możesz znaleźć zawodników w swojej drużynie, mogli oni zostać szybko sprzedani lub wykorzystani do ukończenia wyzwań budowania składu. 

W pierwszym przypadku można skorzystać z opcji odzyskiwania zawodników po szybkiej sprzedaży na Web App i Companion. W przypadku, gdy zawodnik został wysłany do SBC, jest to nieodwracalne, ponieważ wszystkie zgłoszenia do SBC są ostateczne. Po wykonaniu WBS wykorzystane w nim karty są na stałe usuwane z twojego klubu w zamian za nagrody. Nasi doradcy nie mogą przywracać takich kart. 

Jest jeszcze inna możliwość. Jeśli podejrzewasz, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa Twojego konta, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat a w międzyczasie wykonaj jak najszybciej te kroki. 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej dziedziu 

Zawodnicy nie mogą po prostu zniknąć z konta. Jeśli nie możesz znaleźć zawodników w swojej drużynie, mogli oni zostać szybko sprzedani lub wykorzystani do ukończenia wyzwań budowania składu. 

W pierwszym przypadku można skorzystać z opcji odzyskiwania zawodników po szybkiej sprzedaży na Web App i Companion. W przypadku, gdy zawodnik został wysłany do SBC, jest to nieodwracalne, ponieważ wszystkie zgłoszenia do SBC są ostateczne. Po wykonaniu WBS wykorzystane w nim karty są na stałe usuwane z twojego klubu w zamian za nagrody. Nasi doradcy nie mogą przywracać takich kart. 

Jest jeszcze inna możliwość. Jeśli podejrzewasz, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa Twojego konta, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat a w międzyczasie wykonaj jak najszybciej te kroki. 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Oznaczyłem odpowiedź  EA_Kalina  jako rozwiązanie.  Daj nam znać w przypadku dodatkowych pytań.  

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,266 PostsLatest Activity: 2 months ago