Forum Discussion

p4czudvjwmxh's avatar
p4czudvjwmxh
Rising Newcomer
26 days ago
Solved

Stracony progres gry w plans vs zombies

W grze plans vs zombies, w części endless vasebroke miałam uzyskane 107 poziom, grając na telefonie. Kiedy włączyłam grę na innym urządzeniu (na tablecie) , mimo iż gra była powiązana z tym samym mailem, wyświetliło mi się że mój progres 171 level. Gdzie się podziało 36 moich poziomów? Czy można je jakoś przywrócić? / Kiedy odpaliłam grę z powrotem na telefonie, efekt był dokładnie ten sam jaki na tablecie. Help 

• Witam!

Sprawdzić, czy logujesz się na to samo konto EA, a jeśli progres się nie pojawia, skontaktuj się z Pomocą EA, bo odzyskanie progressu może wymagać weryfikacji konta przez pracownika.

2 Replies

• Witam!

Sprawdzić, czy logujesz się na to samo konto EA, a jeśli progres się nie pojawia, skontaktuj się z Pomocą EA, bo odzyskanie progressu może wymagać weryfikacji konta przez pracownika.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    24 days ago

Hej p4czudvjwmxh​ 

Zgodnie z tym, o czym wspomniał już wcześniej Chytrooki​ , najlepiej uzyskać pomoc, przechodząc do ustawień gry i zgłaszając problem bezpośrednio z poziomu urządzenia oraz konta w grze, na którym pojawił się problem. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago
1,800 Posts