Forum Discussion

namape_gry's avatar
2 years ago
Solved

Uruchomienie Sims4 na koncie dziecka

Witam. Założyłem konto dziecku, pod moją kontrolą. Niestety nie mogę uruchomić na jego koncie gry (darmowej) Sims4. Proszę o pomoc

• Hej @vy7z873fu41e 

Nie zawsze znajdziesz temat idealnie pasujący do Twojego zgłoszenia. Na przyszłość warto sprawdzić różne kategorie pomocy, a teraz skorzystaj z live czat by porozmawiać bezpośrednio z naszym doradcą.

4 Replies

• Hej, próbuję za radą Kaliny skontaktować się z EA aby udostępnić sims4 z mojego konta na konto mojej córki. Problem jest taki, że nie mogę na stronie pomocy do sims4 znaleźć żadnego tematu umożliwiającego przesłanie zapytania/prośby o udostępnienie. Nigdzie nie ma linku do czatu ani do maila. Źle szukam czy jakoś inaczej się to robi? Pozdrawiam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @vy7z873fu41e 

Nie zawsze znajdziesz temat idealnie pasujący do Twojego zgłoszenia. Na przyszłość warto sprawdzić różne kategorie pomocy, a teraz skorzystaj z live czat by porozmawiać bezpośrednio z naszym doradcą.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,422 PostsLatest Activity: 41 minutes ago