LukorloRising Rookie5 months agoUsunięcie z gry w trakcie meczu Znów usunęło mnie z gry w trakcie meczu. Zróbcie coś z tym wreszcie
EA_KubaCommunity Manager5 months agoHej Lukorlo Mógłbyś proszę dokładniej opisać co się stało podczas meczu? Gra wyłączyła się?Doszło do rozłączenia z przeciwnikiem?Na jakiej platformie grasz?
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 15 minutes ago1,731 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 15 minutes ago1,731 Posts
Recent DiscussionsDodatek Czar natury Mam zainstalowany dodatek Czar Natury, jednakże świat nie jest widoczny i nie można go uruchomić. Próbowałam już odinstalowania i ponownej instalacji oraz restartu komputera jak również konta, ale na...6 cyfrowy kod nie przychodzi na e-maila (gmaila) Witam, od wczoraj próbuje zalogować się do EA na ps5 i nie przychodzi nigdzie kod ea nawet jak próbowałem na komputerze i telefonie również nie przychodzi, chciałem zmienić adres e-mail ale do tego t...problem z mailem i logowaniem kod weryfikacyjny nie przychodzi na maila Brak dostępu Mam problem moje konto ps5 jest już połączone z kontem EA tylko nie mam kompletnego dostępu do tego maila ani nawet nie wiem co to za mail co powoduje ze nie mogę zalogować się do gry ani zmienić poł...kod błędu INST-21-25006 Witam Tak jak w temacie - aplikacja działała i nagle przestała. Próbowałem wszystkiego - uruchom jako administrator itp. Odinstalowałem i nie mogę jej zainstalować - pokazuje się właśnie taki błąd. ...