Forum Discussion

Wojak2018's avatar
2 years ago

Usunięty e-mail z konta i brak możliwości z zalogowaniem się

Proszę o pomoc, gdyż padłem niestety włamaniu na swoje konto EA. Osoba, która to zrobiła usunęła mój adres e-mail z mojego konta więc nie jestem w stanie się zalogować na konto. Logowanie po ID też nie daje pozytywnych skutków. Próbowałem porozmawiać na czacie o moim przypadku ale niestety za każdym razem nie udawało się. Czy istnieje jakiś inny sposób na kontakt z EA, aby pomogli z odzyskaniem konta oprócz czatów, które niezbyt pomagają? Czy jest opcja na rozmowę telefoniczną? Pilnie proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu, dziękuję

5 Replies

• Wojak2018's avatar
    Wojak2018
    2 years ago

Problem w tym, że już parę razy próbowałem z czatem i za każdym razem dostaje odpowiedź, że podaje błędne dane. Jest to pewnie spowodowane zmienieniem danych przez inną osobę ale czat tego nie rozumie. Co mógłbym zrobić żeby odzyskać konto? Jest możliwość kontaktu z jakimś administratorem czy z podobną osobą?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Wojak2018 

Weryfikacja danych, zarówno podanych podczas zakładania konta, jak i jego użytkowania, pełni kluczową rolę w potwierdzaniu własności konta. Upewnij się między innymi, jakie były oryginalne dane konta.

Niestety, na naszym publicznym forum nie jesteśmy w stanie pomóc w sprawach dotyczących konta.

W takim przypadku, wszelkie zmiany na koncie mogą być wykonane tylko po weryfikacji przeprowadzonej przez doradcę na czacie na żywo. Po wybraniu odpowiedniego tematu (EA Account> Potrzebuję pomocy ze względu na włamanie na moje konto), natychmiast zaznaczasz, dlaczego nie możesz zalogować się do konta i w jakim kierunku mają być przeprowadzone działania podejmowane przez doradzcę.

Trzymam kciuki. Pozdrawiam,

_Kalina

• Witaj @EA_Kalina 

teraz nawet nie pokazuje mi się opcja czatu tylko odnośnik do postępowania w razie kradzieży konta. Jednakże mój przypadek jest trochę inny, ja nie mam możliwości zalogowania się z e-maila lub poprzez EA ID, ponieważ każda próba wymaga wysłania kodu na e-mail. Problem w tym, że ten e-mail jest inny (zmieniony), nie należy do mnie. Więc, nie jestem w stanie w żaden sposób się zalogować lub nawet zmienić hasła do konta. Czuje się bardzo bezradny w tym momencie.

Pozdrawiam i proszę o pomoc w mojej sprawie :\ ,

Kacper

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,274 PostsLatest Activity: 9 hours ago