Utrata konta.
Witam, piszę w sprawie utraty swojego starego konta. Mail, na którym było założone konto został wyłączony i usunięty przez domene na której istniał. Nie mam fizycznie dostępu ani do maila, ani do treści które na nim były (potwierdzone przez domene na której był założony, nie ma mozliwości przywrócenia dostępu/założenia nowego maila o takim samym adresie). Niestety, nie mogę zalogować się na swoje konto EA, bo konto zostalo "dezaktywowane", i jedyną opcja przywrócenia dostepu jest potwierdzenie poprzez maila, do którego już nie mam dostępu 🙂.
Co zrobić w takiej sytuacji?, kontakt z "chat-botem" jedynie prowadzi mnie do tego, że nie może mi pomóc w tej sytuacji, i mam odzyskać dostęp do maila (co jest fizycznie niemożliwe). Posiadam pudełka, wraz z cd-key'ami do gier które znajdowały się na koncie EA, posiadam i nazwe maila, i hasło którymi logowałem się do tego konta. Jedyne czego nie posiadam, to nazwa konta EA, z racji, że po prostu jej nie pamiętam. Ostatni raz logowałem się na konto około 2020/2021 roku, wówczas grałem na nim przez chwilę w Battlefield 3, po czym po prostu przez te kilka lat się na nie nie logowałem, z racji braku czasu/ochoty na grę. Na koncie znajdują się inne gry, jedne z tych które pamiętam, pomijając BF3 to Crysis 2, Crysis 3 i SimCity.
Jestem naprawdę zdegustowany tym, że posiadając wszystkie dane konta, razem z fizycznymi kopiami gier, nie mogę nic z tym zrobić, tylko dlatego, że firma zdecydowała się "dezaktywować" konto, i odebrać mi jakiekolwiek szanse na odzyskanie go.
Proszę o pomoc, liczę, że Polski HQ bedzie w stanie w jakikolwiek sposób pomóc, a nie jak te boty z "live-chatu", pozdrawiam.
W poście oczywiście narazie wstrzymałem się z podawaniem publicznie maila, i jakichkolwiek danych z tego konta, jednak jeżeli będzie to niezbędne, mogę to tutaj, lub przez inny rodzaj korespondencji, udostępnić.
Witaj @charlesfoe
W tego typu sprawach musisz tylko kontaktować się z EA, bo tutaj na forum nikt nie ma takiej opcji żeby rozwiązać twój problem.