Forum Discussion

f4ntav8's avatar
2 years ago
Solved

Zablokowane konto

Witam, mam od jakiegoś czasu zablokowane konto EA, po wejściu do launchera nie widzę sklepu, jedynie zakupione gry, w które i tak nie mogę grać. Dla przykładu NFS 2015 nie uruchamia się, ponieważ nie mam usług sieciowych.... Opcja czatu z doradcą u mnie nigdzie nie widnieje, a chciałbym odzyskać pełny dostęp do swojego konta, ponieważ zostałem zablokowany bez podania nawet jakiegokolwiek powodu. Co zrobić w takiej sytuacji? Jak rozwiązać ten problem?

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @f4ntav8

Niestety poprzez forum nie będę w stanie pomóc Ci w problemach związanych z kontem EA. Jeśli uważasz, że ograniczyliśmy, zablokowaliśmy lub zawiesiliśmy twoje konto EA przez pomyłkę: 

1. Kliknij napis Skontaktuj się z nami 
    2. Zaloguj się na konto EA, którego dotyczy ograniczenie, blokada lub zawieszenie (chyba że zostało to już zrobione). 
    3. Kliknij znak plus w sekcji e-mail , by wypełnić nasz formularz i podać szczegóły dotyczące ograniczenia, blokady lub zawieszenia. 
  • f4ntav8's avatar
    f4ntav8
    2 years ago

Już to zrobiłem i czekam od tygodnia na jakiś ruch w tym kierunku, zero odzewu.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Czy ten sam błąd pojawia się w innej przeglądarce lub jak korzystasz z innego połączenia internetowego (np. pakiet danych internetowych zamiast Wi-Fi na telefonie)?

• f4ntav8's avatar
    f4ntav8
    2 years ago
    @EA_Kalina tak, poza tym w ustawieniach konta nie mogę zmienić hasła. Dodatkowo złożyłem sprawę, która obrała status "oczekiwanie na gracza" i nic więcej, nie dano mi żadnych instrukcji w jaki sposób na mnie oczekują....

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,304 PostsLatest Activity: 57 minutes ago