Forum Discussion

gradyyx's avatar
8 months ago
Solved

Zadaj pytanie

Witam, mam problem ponieważ jak chce połączyć moje konto z steam wyskakuje, że mam połączone konto z jakimś kontem - nie znam w ogóle nazwy tego konta, aczkolwiek nie mam nawet możliwości odłączenia tego konta. Ktoś wie jak pomóc?

4 Replies

• Nie mam czegoś takiego jak jest pokazane w linku, jakaś inna propozycja jak stworzyć czat z konsultantem?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej @gradyyx 

Dzięki za odpowiedź. 

Jeśli pojawiają się problemy z rozpoczęciem rozmowy z nami spróbuj poniższych kroków:

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania.

Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,294 PostsLatest Activity: 7 hours ago