Forum Discussion
11 Replies
- goliat1772 years agoRising Traveler
Nieaktualne, gry przed chwilą pojawiły się na koncie.
mam ten sam problem, po jakim czasie gry były dostępne na ea app?
ja też mam ten problem, zrobiłem rozwiązania podane nic nie zadziałało prosze o jak najszybsze dodanie gry do mojej biblioteki
Ja to samo, kupiłam wczoraj wieczorem gry i do teraz ich nie mam.
Pojawiły się u Ciebie?- @czarna26 mam tak samo kupiłem wczoraj eafc o 23 i dalej nie mam jej na koncie chodź dostałem potwierdzenie na meila i zakup jest zarejestrowany w histori zakupów. zgłosiłem problem do ea przez ea app o 9 i dalej nie dostałem odpowiedzi w razie zmian napiszę
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
@marvelxvs_ @tryndek @czarna26
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Nasze zespoły aktualnie pracują nad rozwiązaniem tego problemu.
W międzyczasie niektórzy użytkownicy potwierdzili obejście polegające na zmianie regionu w aplikacji EA app.
Sprawdźcie czy to obejście zadziała również u Was.
Połączyłem Twoje pytanie z innym wątkiem na forum, ponieważ zdaje się dotyczyć tego samego problemu.
nie działa zmiana regionu
- @Skoczunix u mnie tak samo
Witam, u mnie taka sama sytuacja, gra Dead Space zakupiona w Media Expert, kod zrealizowany w EA app, gra zatwierdzona, na stronie EA w zakładce wsparcie dla gier występuje jako moja gra, natomiast w bibliotece w aplikacja EA app tej gry nie ma. Widocznie jakiś problem z tą aplikacją. Wszystkie kroki od czyszczenia pamięci podręcznej (kilkukrotnie) po odinstalowanie aplikacji i zainstalowanie ponownie nie pomogły. Mam nadzieje że jak najszybciej to ogarną.
- @tryndek gra dziś pojawiła się na moim koncie jak by co