Forum Discussion

anna1180's avatar
3 years ago
Solved

Zawartość w grze the sims 3

Witam. Zakupiłam dzis dodatek The Sims3 Cztery pory roku. Niestety tak jak dotychczas wszystko pobierało się bez problemu tak przy tym dodatku pisze tylko ,,zawartość w grze". Nic nie mogę z tym zrobić. Pobrać usunąć ani naprawić a po uruchomieniu gry dodatek nie jest widoczny. Nie mam internetu ,by pobierać wszystko od nowa. Czy straciłam swoje pieniądze ?

• @anna1180 Czasami wystarczy już samo wyczyszczenie cache samej EA App (Kreatora opisała już to w tym wątku). Tyle, że ludzie zapominają o jednej rzeczy - żeby odświeżyć stan EA App trzeba po tym czyszczeniu wylogować się z EA App wyłączyć komputer, ponownie włączyć, uruchomić EA App i zalogować na swoim koncie.

16 Replies

• Aschantka's avatar
    Aschantka
    Seasoned Veteran
    3 years ago
    @c18ce3b60540eaed

Jest mnóstwo powodów, dlaczego gra się nie chce zainstalować. Przede wszystkim sprawdzajcie za każdym razem czy logujecie się na właściwe konto, jeśli z tego samego sprzętu korzysta kilku użytkowników. Czy jest wystarczająca ilość miejsca na dysku. Pomaga też czasami wyłączenie zapory windows defender i posiadanego antywirusa (jeśli macie inny niż systemowy) - na czas pobierania gier i ich instalacji. Czy tak, jak napisała @kreatora - przypadkiem nie macie w bibliotece EA App demo The Sims3 lub The Sims4, bo wtedy gry potrafią zapisać się na komputerze lub lapku do folderu z tym demo.
    EA App po tym przejściu z Origina - sprawia bardzo dużo trudności, trzeba cierpliwie poczekać - bo cały czas jest naprawiana - również dziś po po uruchomieniu komputera zauważyłam kolejną aktualizację apki. Może akurat rozwiązano problemy z instalacją dodatków. Zawsze jednak zaczynamy od czyszczenia pamięci cache apki - należy tę operację powtórzyć ze dwa - trzy razy, za każdym razem wylogowując się i zalogowując na konto apki.
  • mam ten sam problem, ogarnięte bo sama potrzebuje aktualnie pomocy??

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Hej @szymczaakk_ 

Czy po wykonaniu kroków zawartych w tym wątku problem pojawia się nadal? 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,422 PostsLatest Activity: 6 hours ago