Forum Discussion

zombi75's avatar
zombi75
New Novice
4 days ago

Zresetowana liczba godzin

Witam, mam problem z licznikiem czasu gry w EA app/EA Play.

Mój postęp w grze Plants vs Zombies Garden Warfare został zachowany i mogę normalnie kontynuować rozgrywkę, ale od jakiegoś czasu liczba przegranych godzin nagle zresetowała się do zera bez żadnej ingerencji z mojej strony. Od tego momentu licznik zaczął naliczać czas ponownie od początku.

Czy istnieje możliwość sprawdzenia, co spowodowało ten problem, oraz czy da się przywrócić poprzednią wartość licznika godzin? (miałem z tego co pamiętam 147/148 godzin)

Dziękuję za pomoc.

2 Replies

• zombi75's avatar
    zombi75
    New Novice
    14 hours ago

Z tego co pamiętam wydarzyło się około 1-1,5 miesiąca temu, i ja nic nie klikałem ani nic tylko po dłuższym nie grania bez żadnego powodu zresetowała mi się liczba godzin, ale tylko w garden warfare 1 bo w garden warfare 2 się to nie wydarzyło i potem i normalnie od zera się wliczała liczba godzin, i ja nie wylogowywałem się ani nie było żądnego odłanczania konta po prostu z niewiadomego mi powodu od tamtego czasu liczba godzin mi się wlicza od zera mimo że samego postępu w grze nie straciłem i to tylko w tej jednej grze.

I mam pytanie czy jest jeszcze szansa że jakoś to zostanie naprawione?, same konto i grę mam od 2022 roku i mi normalnie wliczało tylko teraz z niewiadomego powodu to się stało i mi trochę szkoda tego tracić.

Jakby co mogę poźniej odpowiedzieć jeszcze na jakieś pytanie jeśli będą.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 hours ago

Hej zombi75​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy jesteś w stanie określić, kiedy nastąpił reset wspomniany przez Ciebie? Czy w tym czasie odłączałeś jakiekolwiek konta od swojego konta EA?

Nie mamy możliwości ręcznego "dodania" przegranych godzin w grze do Twojego konta. Istnieje jednak szansa, że przy kolejnym logowaniu do EA app, informacje na temat Twojego konta zostaną odświeżone i liczba rozegranych godzin będzie się zgadzać. Wyjątkiem będzie, jeśli reset jest wynikiem odłączania kont od konta EA. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 36 minutes ago
1,804 Posts