Forum Discussion

zombi75's avatar
zombi75
Seasoned Novice
1 month ago

Zresetowana liczba godzin

Witam, mam problem z licznikiem czasu gry w EA app/EA Play.

Mój postęp w grze Plants vs Zombies Garden Warfare został zachowany i mogę normalnie kontynuować rozgrywkę, ale od jakiegoś czasu liczba przegranych godzin nagle zresetowała się do zera bez żadnej ingerencji z mojej strony. Od tego momentu licznik zaczął naliczać czas ponownie od początku.

Czy istnieje możliwość sprawdzenia, co spowodowało ten problem, oraz czy da się przywrócić poprzednią wartość licznika godzin? (miałem z tego co pamiętam 147/148 godzin)

Dziękuję za pomoc.

10 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej zombi75​ 

Tak jak w moim poprzednim poście - jeśli otrzymam jakieś informacje na ten temat - dam Ci znać. 

• zombi75's avatar
    zombi75
    Seasoned Novice
    25 days ago

Dzień dobry

Chciałbym się dowiedzieć czy już coś wiadomo czy dalej nic nie udało się znaleść co było problemem i czy da się coś z tym robić.

Będe wdzięczny jeśli dostanę odpowiedź.

• zombi75's avatar
    zombi75
    Seasoned Novice
    1 month ago

No dobrze rozumiem, mimo wszystko na razie się ciesze z samego faktu że wogóle dostałem odpowiedź i z kimś z EA mam kontakt, no bo bałem się że nikt mi nic nie odpisze i zostanę zignorowany, i też dlatego że to problem dotyczy Garden Warfare 1 i że ta gra jest dla was na tyle nie znacząca że nawet nie będziecie się chcieli mi odpowiedzieć lub spróbować rozwiązać problemu.

Ale na szczęście się tak nie stało i na razie się cieszę że wogóle mam z kimś kontakt i że jest jakaś szansa na naprawienie tego.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 month ago

Hej zombi75​ ,

Rozumiem, że zależy Ci na odzyskaniu poprzedniej liczby godzin, szczególnie że grałeś od 2022 roku.

Na ten moment nie mamy potwierdzonej informacji, co dokładnie spowodowało wyzerowanie licznika. Ponieważ postęp w grze został zachowany, wygląda to raczej na problem z wyświetlaniem lub synchronizacją czasu gry w EA app, a nie na utratę danych związanych z samą rozgrywką.

Nie mogę zagwarantować, że poprzednia wartość licznika zostanie przywrócona, ponieważ nie mamy możliwości ręcznego zmiany liczby rozegranych godzin na koncie. Twoje informacje na temat konta są odświeżane za każdym razem, gdy logujesz się do EA app. 

Gdy otrzymamy dodatkowe informacje dotyczące tego problemu lub możliwego rozwiązania, postaram się przekazać je w tym wątku. Dziękuję za cierpliwość.

• zombi75's avatar
    zombi75
    Seasoned Novice
    1 month ago

Dzień dobry

Mam pytanie czy mógłbym się chociaż dowiedzieć co mogłobyć być powodem że tak się stało i czy to zostało jeszcze gdzieś dalej podane ta sprawa ze zresotowanymi godzinami lub się coś z tym robi, i czy mógłbym dostać odpowiedź jeśli będzie wiadomo co można z tym zrobić?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 month ago

Hej zombi75​ 

Jest na to szansa, niemniej nie jestem w stanie tego w 100% zagwarantować, przykro mi. 

• zombi75's avatar
    zombi75
    Seasoned Novice
    1 month ago

Czyli jest szansa że tamte godziny znowu będą mi się pojawiać?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 month ago

Dzięki za doprecyzowanie zombi75​

Jeśli chodzi o manualne wpisanie godzin na Twoim koncie, to obawiam się, że nie będzie takiej możliwości.  Niemniej istnieje szansa, że liczba ta zaktualizuje się po czasie przy logowaniu się do aplikacji EA app, kiedy to Twoje dane na koncie zsynchronizują się z serwerem. 

• zombi75's avatar
    zombi75
    Seasoned Novice
    1 month ago

Z tego co pamiętam wydarzyło się około 1-1,5 miesiąca temu, i ja nic nie klikałem ani nic tylko po dłuższym nie grania bez żadnego powodu zresetowała mi się liczba godzin, ale tylko w garden warfare 1 bo w garden warfare 2 się to nie wydarzyło i potem i normalnie od zera się wliczała liczba godzin, i ja nie wylogowywałem się ani nie było żądnego odłanczania konta po prostu z niewiadomego mi powodu od tamtego czasu liczba godzin mi się wlicza od zera mimo że samego postępu w grze nie straciłem i to tylko w tej jednej grze.

I mam pytanie czy jest jeszcze szansa że jakoś to zostanie naprawione?, same konto i grę mam od 2022 roku i mi normalnie wliczało tylko teraz z niewiadomego powodu to się stało i mi trochę szkoda tego tracić.

Jakby co mogę poźniej odpowiedzieć jeszcze na jakieś pytanie jeśli będą.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 month ago

Hej zombi75​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy jesteś w stanie określić, kiedy nastąpił reset wspomniany przez Ciebie? Czy w tym czasie odłączałeś jakiekolwiek konta od swojego konta EA?

Nie mamy możliwości ręcznego "dodania" przegranych godzin w grze do Twojego konta. Istnieje jednak szansa, że przy kolejnym logowaniu do EA app, informacje na temat Twojego konta zostaną odświeżone i liczba rozegranych godzin będzie się zgadzać. Wyjątkiem będzie, jeśli reset jest wynikiem odłączania kont od konta EA. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 days ago
1,826 Posts