Powiązanie kont - problem ze zmianą
Witam.
Miałem powiązane konto EA z kontem XBOX. Usunąłem to powiazanie, aby połączyć z innym kontem XBOX, gdyż na drugim mam wykupioną subskrypcję. Niestety to nie działa i gdy próbuję powiązać z nowym kontem i loguję się do EA APP przez konto XBOX, pokazuje mi komunikat że to konto EA jest powiązane z innym kontem XBOX (mimo usunięcia powiązania). Zgłosiłem sprawę do supportu, zapytali po co chcę to zrobić., Wyjaśniłem. Ponoć dostałem jakąś odpowiedź, ale gdy klikam jakąkolwiek sprawę na help.ea.com, nić się nie łąduje. Znaczek łądowania kręci się w kółko i nic poza tym. Powiązanie dalej istnieje, nie mogę korzystać z konta. Nie ma jakiegokolwiek kontaktu do czatu z supportem, żadnego telefonu, nic. Kontakt z pomocą to jakaś tragedia. Gdzie się zgłosić żeby to rozwiązali. Po co jest możliwość usunięcia powiazania, skoro to nie działa
Witaj @mktigerpl ,
Rozumiem, że chcesz połączyć swoje nowe konto platformy Xbox z obecnym kontem EA. W tej kwestii, proszę skontaktuj się z nami poprzez telefon lub czat na help.ea.com. W linku poniżej podany jest numer telefonu wraz z dodatkowymi informacjami dotyczącymi kontaktu z nami.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Mam nadzieję, że to pomoże. Pozdrawiam,
_Kalina