Forum Discussion

kamaixD's avatar
kamaixD
Newcomer
6 days ago
Solved

Problem z Xbox - EA

Witam,
Chciałem połączyć/powiązać swoje konto EA z kontem Xbox i po zalogowaniu na konto ea.com klikając w link wyskakuje okno z poniższym opisem.  Nie wiem skąd takie konto mailowe.

Znaleziono powiązane konta
Twoich kont nie można powiązać, ponieważ twoje konto Xbox o nazwie ............ jest już powiązane z kontem EA o adresie 1D*****@disabled.ea.com. Konto EA można powiązać tylko z jednym kontem Xbox na stałe.

• Jeśli Twoje konto wyświetla się jako zdezaktywowane (@disabled.ea.com), spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA, 

Warto także przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Jeśli Twoje konto wyświetla się jako zdezaktywowane (@disabled.ea.com), spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA, 

Warto także przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

• Mam ten sam problem jak to można naprawić. resetowanie hasła i logowanie się przez konto Xbox na EA tez nie pomaga jest komunikat : 

Wystąpił błąd

Twoje dane logowania EA mogły utracić ważność. Spróbuj ponownie lub zresetuj hasło.

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!573 PostsLatest Activity: 3 days ago