Forum Discussion

NieByleKt0's avatar
9 months ago

Ban na konto

Zostałem zbanowany za kupowanie kart stylów gry za 150 coinsów w FC 24 i wystawianie ich po 4200. Nie jest to zakazane!

Odwołałem się co nic nie dało.  teraz loguje się po kilku miesiącach żeby pograć w BF 2042 i też mam blokadę. Mam blokadę rowniez na grę (football_soccer) którą nigdy nie grałem ani nie pobierałem. Co jest grane?

Jestem oddanym graczem EA, w Bf 3 byłem adminem na największym polskim serwerze gry ProGaming gdzie pilnowałem gry. Czemu ktoś postanowił mi rozdawać bany bez powodu?

6 Replies

• Odwołałem sie lecz dostalem odpowiedz ze slusznie dostalem bana bez podania powodu. I tak w kółko dostaje odpowiedz kopiuj wklej. Te odwolania wcale nie dzialają nie idzie wyjasnic tematu.

Zobacz na daty bana, to sie kupy nie trzyma. Nie gralem w gre a bana dostalem. Nawet w tym okresie sie nie logowalem na konto.   Dostalem bany bez podania przyczyny. Ktos specialne zbanowal mi konto.

Dlatego prosze Ciebe zebys zainterweniował w tej sprawie.

• Widze ze macie gdzies oddanych fanow gier ea.  Blolady w randomowcy momentach gdzie nawet od 2 miesiecy sie nie logowalem na konto bez podania przyczyny. Nie odpowiadacie nawet na zapytania w postach. Bardzo profesionalna firma.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Hej @NieByleKt0 

Rozumiem Twoje rozgoryczenie, nie mniej tak jak wspomniałem wcześniej nie mam możliwości odwołania się od blokad nałożonych na Twoje konto w Twoim imieniu. 

Poprzez forum nie możemy rozwiązywać spraw powiązanych z kontem EA. Tyczy się to nie tylko banów, ale również płatności, brakującej zawartości etc. 

• Jak wiesz jak to zrobic to mi pomóż. Dostaje odpowiedz ze zlamalem regulamin w fc24 i wysylaja mi link do calego regulaminu. Nie ma podane ktory punkt złamalem ani żadnego dowodu ze został zlamany. Prosze ale nie przedstawiaja mi i tak od 2 miesiecy walcze czekajac tyogdniami na odpowiedz.

W polsce istnieje takie prawo jak domniemanie niewinnosci, trzeba przedstawic dowód zeby ukarac. Jesli tak nie jest to regulamin ea nie jest zgodny z polskim prawem a o tym narazie nie chce pisać.

Moze ktos na konto sie wlamał bo byly logowania z warszawy, a mnie z twgo co wiem loguje z olsztyna

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,642 PostsLatest Activity: 2 days ago