FC 24 PC zmiana języka komentarza zablokowana
Witam , posiadam FC 24 PC w Polskiej wersji z Polskim komentarzem mieszkam w Polsce ,gra kupiona w Polsce wersja pudełko z kluczem, nagrywam filmy na Youtube w Polskiej wersji i w English , w wersji FC 24 PC nie mogę zmienić komentarza na Angielski , mam zablokowany język Polski ,posiadam również wersję gry PS5 gdzie mogę zmieniać wersję językowe komentarza na Angielski i inne , moje pytanie brzmi dlaczego instalator gry na PC jest tak niedopracowany pod tym względem , powinna być możliwość wyboru instalacji kilku wersji językowych np. Polski i Angielski lub inny zależnie od potrzeb użytkownika , angielską wersje można tylko zainstalować po usunięciu gry i wybraniu języka Angielskiego i regionu Wielka Brytania , na PS5 mamy do wyboru komentarze w kilku językach bo mamy płytę DVD na której jest cały pakiet językowy a w wersji PC instalator instaluje tylko jedną wersje zależną od regionu , czy naprawicie ten poważny błąd który moim zdaniem upośledza i zaniża wartość wersji PC , powinna być również możliwość doinstalowania wersji językowej z komentarzem do gry na PC , Chciałem kupić wersję FC 25 Ultimate na PC ale przez ten poważny błąd wolę wybrać wersję na PS5 gdzie mam 100% wartości gry , wersja na PC powinna być w tym przypadku tańsza i informacja o braku możliwości wyboru języka innego jak regionalny , proszę przesłać tą wiadomość do firmy EA z zapytaniem czy FC 25 też będzie miało zalokowaną możliwość zmiany językowej komentatora w wersji PC.