Forum Discussion
21 Replies
theszymox Masz rację - mój błąd. 😅 Web App działa tylko dla aktualnej odsłony gry, więc w przypadku FC 24 ta wskazówka nie będzie miała zastosowania.
W takim razie sprawdź proszę, czy problem występuje również po zalogowaniu na inne konto na tej samej konsoli. Jeśli jeszcze tego nie robiłeś, przejrzyj też wskazówki z poradnika Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™ i wykonaj zalecane kroki. Nawet jeśli problem pojawia się tylko w FC 24, warto wykluczyć najczęstsze przyczyny związane z połączeniem
- theszymox2 days agoNew Novice
Web app jest tylko do fc 26
- EA_Kalina2 days ago
Community Manager
theszymox po przelogowaniu konta na konsoli, przejdź na Web App i utwórz nowy składy, zgodnie z instrukcją przypiętą do postu. Upewnij się też, że masz za sobą wskazówki
Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™
- theszymox6 days agoNew Novice
To też bez skutku
- EA_Kalina6 days ago
Community Manager
theszymox Poprawiłam mój wcześniejszy wpis - w tym wypadku chodzi o wylogowanie się na konsoli i zalogowanie ponownie kontem Xbox.
- theszymox7 days agoNew Novice
U mnie tylko fc 24. Jeśli usunę konto nie stracę osiągnięć z gier i postępów?
- EA_Kalina7 days ago
Community Manager
theszymox Dzięki za odpowiedź. Skoro problem nadal występuje, mimo że sprawdzałeś połączenie przez hotspot i wykonałeś wcześniejsze testy, spróbuj jeszcze usunąć konto (edit. przelogować) z konsoli, zalogować je ponownie i sprawdzić, czy sytuacja się zmieni.
SZYMAR7 Jeśli u Ciebie problem również nadal występuje, daj znać, czy miałeś okazję wykonać te same kroki i czy coś się zmieniło. Jeśli problem nie ustąpi, napiszcie proszę, czy występuje wyłącznie w FC 24, czy również w innych grach EA na tej samej konsoli. To pomoże lepiej zawęzić możliwą przyczynę.
- theszymox8 days agoNew Novice
Robiłem to samo dzisiaj bez restartu routera.
- theszymox8 days agoNew Novice
Niestety nic. Jedynie czego nie robiłem to nie usuwałem konta z konsoli.
- EA_Kuba2 months ago
Community Manager
Hej theszymox
Daj nam znać czy problem minął po odświeżeniu sesji.