Forum Discussion

LORDBALET's avatar
LORDBALET
Seasoned Newcomer
2 months ago

Synchronizacja

Witajcie. Mam problem tego typu, że konto Microsoft mam normalnie połączone z kontem Xbox. Na poprzednim laptopie mogłem grać bez problemu a teraz czy na nowym komputerze czy na telefonie cały czasu jest ten komunikat. Miałem normalnie konsole, laptop i telefon i na każdym urządzeniu wcześniej działało. Wczoraj kupiłem nowy komputer, nowy system zaktualizowany i wszystko cacy jest na pewno.

4 Replies

• LORDBALET's avatar
    LORDBALET
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Błąd dalej taki sam. Proszę to naprawić albo zresetować moje konto. Płace a nie działa. Tracę cierpliwość 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Czy udało Ci się także przetestować inny system nazw domenowych (DNS)?

Twój operator Internetu (ISP) przekłada adresy internetowe ze zrozumiałych dla ludzi (np. help.ea.com) na zrozumiałe dla komputerów (ciąg cyfr) za pomocą czegoś w stylu odwrotnej książki telefonicznej zwanej systemem nazw domenowych.

Jeśli coś jest nie tak z DNS, z którego korzystasz, możesz mieć ogromne problemy z połączeniem internetowym.

Zmiana na inny DNS to techniczna sztuczka, która może pomóc ci, jeśli twój DNS zawodzi.

Oto kilka darmowych opcji, jeśli chcesz dokonać zmiany:

EA nie jest właścicielem i nie prowadzi Google DNS ani Open DNS i nie może w żaden sposób modyfikować ich stron ani używanych przez nie systemów. Użytkownik korzysta z tych stron i ich serwerów DNS na własną odpowiedzialność.

• LORDBALET's avatar
    LORDBALET
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Zrobiłem wszystko wg. instrukcji i dalej to samo. Zaznaczę, że problem występuje tylko w FC24. UFC 5 czy Star Wars Jedi Fallen order działa bez zarzutu i łączy mnie bez problemu. Proszę o szybkie rozwiązanie tego problemu bo bierzecie pieniądze a produkt nie działa 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 16 hours ago