Forum Discussion

Filo1222's avatar
Filo1222
New Novice
3 months ago
Solved

Utracony profil

Dzień dobry. Utraciłem profil/postęp. 
Podczas uruchamiania gry, po wyborze profilu, nastąpiła synchronizacja (przed ukazaniem się głównego menu). Podczas tej synchronizacji gra wyłączyła się do pulpitu. Przy ponownym uruchomieniu gry profilu okazało się, że mojego profilu już nie ma.
W lokalizacji C:\Users\...\Documents\FC 24\settings widzę parę plików. Daty ostatniej modyfikacji pasują mniej więcej do czasu utworzenia tego profilu - to jedyny profil jaki miałem. 
Da się cos z tym zrobić? Trochę szkoda prawie tysiąca godzin w FUT

• Hej Filo1222​ 

Utrata Ustawień osobistych, czy też usunięcie ich na własną rękę, nie wpływają na utratę twoich postępów w grze.  Plik Ustawienia osobiste 1 odpowiedzialny jest za zachowanie postępów w grach treningowych i niestandardową konfigurację sterowania.

• Tworząc nowe ustawienia nie edytuj nazwy tego pliku.

4 Replies

• Filo1222's avatar
    Filo1222
    New Novice
    3 months ago

Okay, you were right. I created a new settings file with the same name as the old one, and my FUT progress is as before. Thanks

• Filo1222's avatar
    Filo1222
    New Novice
    3 months ago

Czyli mam tutaj stworzyć plik Ustawienia i po tym będę miał dostęp do mojego starego profilu w FUT?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej Filo1222​ 

Utrata Ustawień osobistych, czy też usunięcie ich na własną rękę, nie wpływają na utratę twoich postępów w grze.  Plik Ustawienia osobiste 1 odpowiedzialny jest za zachowanie postępów w grach treningowych i niestandardową konfigurację sterowania.

• Tworząc nowe ustawienia nie edytuj nazwy tego pliku.

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 11 hours ago
4,669 Posts