Forum Discussion

Daria_Lilo's avatar
Daria_Lilo
Rising Newcomer
4 months ago

Brak kart

Od tygodnia, zauważyłem że dodając duplikat sebnych kart, do magazynu duplikatów, tych srebnych kart nie ma, znikają. Codziennie jest do zrobienia super daily Silver upgrade sbc, można je zrobić 7 razy, nagroda jest paka srebnych kart, czasem trafi się duplikat i go dodaję do magazynu duplikatów, te srebne karty co mam w klubie daje do sbc Ulepszenie rozwoju tots, zdążą się że w klubie nie mam srebnych kart więc chce wziąść z magazynu duplikatów a tu nie ma srebnych kart. Więc gdzie one są? To jest jeden problem.

A drugi jest taki że robię codzienna wymianę brązowa, co daje 36 brązowych kart średnio mamy 30 dni w miesiącu, więc 36 razy 30 równa się 1080 kart, robię to sbc od kiedy wyszło, więc parę ładnych miesięcy jak się nie mylę chyba od października, więc mamy październik listopad grudzień styczeń luty marzec kwiecien czyli 7 miesięcy, więc powinienem mieć około 7000 tysięcy kart brazowych, a mam ich około 600, czasem sie zdąży jakiś duplikat, i jakieś sbc ale to może z 30 kart w miesiącu zniknie a nie parę tysięcy. To mi daje do myślenia że człowiek otwiera kolosalna ilość paczek w grze, a karty gdzieś znikają, jeżeli tak się dzieje z brązowymi to również z srebnymi złotymi i specjalnymi i się teraz zastanawiam ile tak naprawdę powinienem mieć kart a ile mam, ile tych kart mi znikło z klubu, przez jakiś błąd w grze??

Ciekawi mnie czy ktoś też takie coś zauważył. Próbowałem sposobu które były opisane w braku zawartości, lub odzyskaniu kart, czy braku kart i to nic nie dało.  Czy jest coś co może pomóc, pomoc zlokalizować błąd i oddać brakującą zawartość?

2 Replies

• Daria_Lilo's avatar
    Daria_Lilo
    Rising Newcomer
    3 months ago

Tak jak napisałem wyżej, już próbowałem metody która mi podaliście i nie ma tych kart, gdzieś nikna. Wydaje mi się że mało kto zwraca na to uwagę, bo ciągle się jakieś paczki otwiera. Ja zwróciłem uwagę bo chciałem zrobić srebna wymianę a srebnych kart nie miałem w klubie, a wiem że dwie karty dodałem do magazynu duplikatów, a w magazynie nie ma srebnych kart, za pierwszym razem pomyślałem że ich tam nie dałem ale to się powtorzyło parę razy dlatego napisałem. W dodatku pisałem na czacie z dwoma osobami, którzy nie dość że mi nie pomogli to jeszcze zablokowali mnie żebym pisał, poprostu szczyt bezczelności. Zastanawiam się po co jest ea help i ich czat jak oni nic nie pomagają. A jeżeli chodzi o brązowe karty, to przez przypadek zwróciłem uwagę ponieważ zadko kiedy uzywa się brązowej karty w sbc, a chciałem wymienić te brązowe na srebne, tylko że ta wymiana czyli 11 kart brązowych na dwie srebna jest nie opłacalna, ale dzięki temu na aplikacji campanion zobaczyłem sobie ile mam brązowych kart i byłem zdziwiony ze mam ich ledwo 400, jak w ciągu jednego miesiąca się robi około 1000 kart brązowych z codziennej wymiany i to przez parę miesięcy. Teraz nie wiem czy to błąd gry lub aplikacji czy poprostu karty znikają, narzuca się do głowy że jestem oszukany przez gre. 

W jaki sposób można odzyskać tysiące kart które znikły? Czy to są tylko karty brązowe? Czy również srebne zlote i specjalne? Bo jednak otwierając dziennie około 100 paczek nie jestem zdolny zapamiętać wszystkie karty, a jednak tych kart w klubie mam około 1000 a samych brązowych powinienem mieć 5 tysięcy. 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.939 PostsLatest Activity: 12 hours ago