Forum Discussion

SStanley0805's avatar
SStanley0805
Rising Novice
6 months ago

Brak zawartości w grze

Witam, zrobiłem SBC ikony Franz Beckenbauer i nigdzie jej nie ma do odbioru. Nie było również paczki za ostatni wymieniany skład. O co tu chodzi, straciłem 8 składów i nie ma nagrody. Jest tylko ikona na 5 meczów wypożyczenia. Bardzo proszę o reakcję i usunięcie problemu. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź. Pozdrawiam, SStanley0805

Odpowiedz...

4 Replies

• SStanley0805's avatar
    SStanley0805
    Rising Novice
    6 months ago

Dziękuję za odpowiedź. Przeszukałem na wszystkie możliwe sposoby strony powiązane z EA i grą FC25, niestety nie ma nigdzie zrobionego w WBS zawodnika: Franz Beckenbauer. Jeszcze raz ogromna prośba o pomoc w temacie, z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam, SStanley0805

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 months ago

Uzyskaj dodatkową pomoc w przypadku brakujących kart lub paczek

Jeśli po 72 godzinach nadal nie możesz znaleźć brakujących kart lub paczek EAS FC, będziemy potrzebowali dodatkowych informacji, które ułatwią wyjaśnienie sprawy:

• brakująca zawartość
    • określenia, czy brakuje ci zawartości w Ultimate Team™, „Klubach” czy przepustce sezonowej,
    • tryb, dla którego brakuje zawartości (Rivals, Mistrzostwa, zadania itd.)
    • adres e-mail powiązany z twoim kontem EA
    • ID konta na twojej platformie (PSN ID, Xbox ID itd.),
    • czasu i daty utraty/zaginięcia zawartości,
    • twoja strefa czasowa
    • platforma, na której grasz (PC, PS5, Xbox Series X|S itd.). 

Po zebraniu tych informacji przejdź na stronę z poniższej listy (w zależności od tego, w który tytuł z serii FC grasz) i wybierz dostępną opcję kontaktu z nami.

• SStanley0805's avatar
    SStanley0805
    Rising Novice
    6 months ago

Witam,

Na wskazany link - wysłałem e-mail z opisem

Z góry dziękuję za szybką reakcję i odpowiedź

Pozdrawiam, SStanley0805

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.993 PostsLatest Activity: 2 days ago