Forum Discussion

dragon19830's avatar
dragon19830
New Traveler
6 days ago

Jednak fc25 sięgnęło dna

😁 Hej dziś puścili aktualizacje (choc wcześniej lepiej nie bylo) od tego momentu cały czas mnie wyrzuca a gra pobiera za każdym razem 1.4 mb czegoś. Jeśli już uda mi się wlaczyc rivals lub mistrzostwa nie da się grać,a już nie mówiąc o jakiś awansach, zawodnicy sami biegają po boisku, nie mogę zmienić piłkarza a jak już zmieni to przeciwnik już daleko za nim co sprawia że w obronie gosc środkiem może sobie prawie wejść do bramki , kazde moje podanie jest przejeta i konczy sie strata bramki, natomiast moj atak zachowuje sie jakbym gral brazowymi kartami. Gra losuje mi samych PC chyba na kodach bo graja jak na legendzie a moi nawet nie na nowicjuszu,a jak wyłączę crosplay to nagle nie mam z kim grać bo nie dobierze mi przeciwnika zupełnie jakby nie bylo graczy konsolowych. W sumie wymusza na mnie ponowne jego włączenie.
Nic z tym nie robią, a jak już zrobią to z podziwu nie wychodzisz, sprawdzają zgłoszenia w ciągu 2 sekund i o dziwo nigdy ci się nic nie należy bo z ich strony jest ok lub w gorszym przypadku wmówią ci bota i dostajesz bana.
Dlatego życzę wam serdecznie żeby w momencie wypuszczenia kolejnego waszego gniotu fc26 jak najwięcej graczy zbojkotowało zakup i żebyście nie zarobili ani grosza przez miesiąc, dwa lub nawet kilka miesięcy.
Normalnie nie chciało by mi się tyle pisać ale niestety dzięki waszym staraniom zauważyłem u siebie wrost frustracji i nerwicy.

1 Reply

• Szuwar19's avatar
    Szuwar19
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Mam tak samo frystracja już na maxa i nic z tym nie robią i żadnej rekapensaty pewnie nie będzie za stracone mecze 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.732 PostsLatest Activity: 2 days ago