Forum Discussion

muszka223's avatar
5 months ago
Solved

Aplikacja companion i web app

Nie moge zalogowac sie do aplikacji companion mi spełnienia wymogów

• Czy grasz na różnych platformach w FC™ 25? Jeśli tak to na Web App masz możliwość przełączenia ID gracza z różnych platform (postępy dla każdej platformy są zapisywane osobno). Aby zmienić konto platformy przejdź w Ustawienia na Web App.

Jeśli w dalszym ciągu potrzebujesz skontaktować się z czatem, otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej @muszka223 

Na jakiej platformie grasz w pełną wersję gry? Czy na konsoli/ PC masz aktywny klub FC?

• Witam, obecnie mogę zalogować się do aplikacji companion lecz moje konto zostało jakby nadpisane przy połączeniu z kontem psn i zostało wyzerowane.

nie mam możliwości skontaktowania się z chatem support, w następnej wiadomości udostępnię video

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Czy grasz na różnych platformach w FC™ 25? Jeśli tak to na Web App masz możliwość przełączenia ID gracza z różnych platform (postępy dla każdej platformy są zapisywane osobno). Aby zmienić konto platformy przejdź w Ustawienia na Web App.

Jeśli w dalszym ciągu potrzebujesz skontaktować się z czatem, otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,411 PostsLatest Activity: 9 hours ago