Forum Discussion
12 Replies
- bq09gha21jac13 days agoRising Novice
Niestety nic to nie pomogło. Gra ładuje się na pasku do mniej więcej 3/4 po czym się wyłącza.
- EA_Pulsar14 days ago
Community Manager
Użyj opcji napraw grę w aplikacji EA aby zweryfikować pliki. Uruchom system w trybie czystego rozruchu i sprawdź ponownie.
- bq09gha21jac17 days agoRising Novice
Jeszcze coś mogę zrobić ponieważ wszystkie wcześniejsze opcje zawiodły?!
- bq09gha21jac19 days agoRising Novice
Przeniosłem folder na pulpit ale niestety nic to nie dało....tragedia.
- EA_Pulsar20 days ago
Community Manager
bq09gha21jac Tak, chodzi o folder settings.
- bq09gha21jac20 days agoRising Novice
Czy chodzi o ten zaznaczony folder? Po przeniesieniu na pulpit mam go stąd wykasować czy zostawić?
- EA_Kalina20 days ago
Community Manager
Na nowym koncie administratora przenieś na pulpit folder ustawień gry. Folder znajduje się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 25 (folder AppData jest folderem ukrytym)
Następnie daj znać czy udało Ci się uruchomić grę. Jeśli zobaczysz w FC 25 opcję zapisu Ustawień osobistych 1, pamiętaj aby nie zmieniać nazwy tego pliku.
- bq09gha21jac20 days agoRising Novice
Wspomnę jeszcze że wcześniej gra działała bez zarzutu. Problemy zaczęły się po aktualizacji gry z początku lipca....
- bq09gha21jac21 days agoRising Novice
Z poziomu nowego konta administratora udało się uruchomić grę. Wszystko działało płynnie. Jednakże gdy wyszedłem z gry i po kilkunastu minutach chciałem ponownie włączyć to wróciłem do punktu wyjścia czyli do momentu pasku ładowania i wywala z gry. Już nie mam pomysłu dlaczego tak się dzieje. Komputer spełnia wymagania minimalne gry,
- EA_Kalina22 days ago
Community Manager
Upewnij się, że twój komputer spełnia wszystkie wymagania minimalne. Jeśli tak sprawdź czy możesz uruchomić grę z poziomu nowego konta administratora.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 4 hours ago
- 7 hours ago
- 3 days ago