Forum Discussion
15 Replies
- EA_Kuba10 months ago
Community Manager
Hej @AmP004
Jaki dokładnie komunikat pojawia się przy próbie zalogowania się na Ultimate Team?
Gra sie wylacza i pokazuje sie taki ekran
- EA_Kuba10 months ago
Community Manager
Hej @AmP004
Jeśli wcześniej udało Ci się zalogować do Ultimate Team i utworzyć skład, przejdź do aplikacji Web App, lub Compaion app i z jej poziomu usuń i utwórz nowy skład. Początkowo wykorzystaj karty zupełnie inne niż te wykorzystane w pierwotnym składzie.
Jeśli to nie pomoże wykonaj kroki z oficjalnego artykułu PlayStation:
To jest jakis cyrk... :/ zrobilem juz wszystko co bylo mozliwe ( wywalilem sklad z poziomu apki , zresetowalem konsole , gre wywalalem i instalowalem z 5 razu ) i wylacza mi gre jak wylaczalo , jakies pomysly co moge dalej zrobic ?? Nie mam pojecia gdzie jest problem :/
- @AmP004 Mam to samo ale na x bicie series s. Już od 4 dni nic nie mogę zrobić.To jest jakiś dramat.
Cos mi sie wydaje ze musimy poczekac na aktualizacje ☹️ ( o ile pomoże )
Ja czekam na znajomego i on spróboje zalogować się na moje konto na swojej konsoli. Jak to nie pomoże to jesteśmy w *..
Niestety nie pomogło 🥺
Ehhhh... to chyba chodzi o sklad, kolega mi pisze ze jak chcial u siebie w domu zobaczyc jaki mam skad to wywalilo go z gry z bledem. Tyle ze ja jak juz napisalem , wyczyscilem caly skad ,dalem innych zawodnikow i to nic nie dalo... poza tym nie wiem jak u Ciebie ,ale ja próbuje zalogowac sie dziennie "milion" razy i tylko czasem sie udaje. Ta gra to jeden wielki blad :/
Juz wiem !! I to jest pierwsze rozwiazanie o ktorym pisal Kuba ( dzieki ) trzeba zalogowac sie poprzez apke ( fc25 kompanion ) ,i usunac aktualny sklad ( ja to zle zrozumialem i usuwalem , zamienialem karty ze skladu a nie sam sklad....)
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 17 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago