Forum Discussion

Dannx996's avatar
Dannx996
Rising Newcomer
5 days ago

Brak FC Points po zakupie

Witam. Dokonałem zakupu przez platformę Steam na 1600 FC Points. Minęło już ponad 24h od zakupu, a zawartość nadal nie trafiła na moje konto. Próbowałem skontaktować się z pomocą EA, ale niestety po wysłaniu kilku zgłoszeń, w których nie mogłem nawiązać kontaktu z doradcą EA, wyświetlił mi się komunikat, Rozwiązania pomocy są aktualnie niedostępne, Aktualnie nie mamy żadnych zalecanych rozwiązań dla tego problemu. Dlaczego nie mogę uzyskać odpowiedzi?

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Hej Dannx996 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z brakującą zawartością.

Jeśli w dalszym ciągu nie widzisz FC Points, zbierz dodatkowe informacje:

• Swój dowód zakupu.
    • nazwy gracza (EA ID, online ID PlayStation™Network, tagu gracza Xbox Live), którego dotyczy problem,
    • twojej konsoli lub platformy (PlayStation®, EA app, Steam, Xbox, Nintendo Switch™),
    • czasu, daty i strefy czasowej kupionych FC Points,
    • brakującej liczby FC Points,
    • kodu, jeśli FC Points zostały zakupione za jego pośrednictwem.
    • Wszelkie inne informacje, które mogą być pomocne w rozwiązaniu Twojej sprawy.

Po zebraniu tych informacji przejdź na stronę EA SPORTS FC™ 25.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,355 PostsLatest Activity: 6 hours ago