Forum Discussion

xArTaSeK3's avatar
xArTaSeK3
Newcomer
14 days ago

Brak reakcji klawiatury oraz touchpad

Witam, mam problem z grą w następujący sposób: po odpaleniu gry przechodzę do zakładki transfery klubowe lub składy (ponieważ chciałem przetransferować kilka graczy do aktualnych klubów by potem odpalić karierę bardziej w „realu”) i po chwili przestaje działać dotyk oraz klawiatura (udaje się tylko wyłączyć i włączyć na nowo laptop), po ponownym uruchomieniu gry po chwili działania zaczyna się powtarzać to samo. Nie wiem czy problem dotyczy tylko tych konkretnych działań, bo nie sprawdzałem czy UT działa normalnie i inne, ponieważ aktualnie jestem skupiony na tym o czym mowa wyżej. Nie pomaga ponowne zainstalowanie oraz sprawdzanie integralności na Steam czy coś w tym stylu jak podpowiada Google. Z góry dziękuję za porady. 

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 days ago

Dzięki za updateZborien​

Dla testu uruchom grę z poziomu nowego konta administratora i daj nam znać jak poszło. Dodatkowo wykonaj czysty rozruch, który może poprawić wydajność i naprawić niektóre problemy.

• Zborien's avatar
    Zborien
    Seasoned Rookie
    12 days ago

U mnie w systemie brak aktualizacji KB5064075 i KB5064071. Nie pomogło usunięcie wszystkich plików gry oraz całego profilu. Po stworzeniu nowego profilu gra nadal zawiesza cały system po kilku minutach. Jedyna opcja to restart systemu. Nie pomogła też naprawa plików gry przez EA App oraz reinstall.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 days ago

Hej xArTaSeK3​ popek10mke​ 

Na start usuńcie uszkodzone pliki gry, w tym Ustawienia osobiste.

Sprawdźcie też, czy w systemie Windows macie zainstalowane aktualizacje KB5064075 i KB5064071. Możecie to sprawdzić w historii aktualizacji systemu. Wielu graczy rozwiązało podobny błąd po ich usunięciu. Są to aktualizacje w wersji beta. 

• popek10mke's avatar
    popek10mke
    Rising Newcomer
    13 days ago

Mam podobnie, od wczoraj po 1 min grania, zawiesza kompa. Trzeba resetować i tak w kółko. Zbieg okoliczności? Czy istnieje jakiś inny powód?

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,674 PostsLatest Activity: 12 hours ago