Delay w FC25 PC
Witam.
Proszę Was.. czy jest ktoś w stanie mi pomóc z opóżnieniem w FC25? Już mnie taka nerwica bierzę a chciałbym się cieszyć z gry.. Gdy gram w Rivalsy, eliminacje do fut champions nawet w weekend to gra chodzi płynnie, tak jak trzeba. Ping , internet i sprzęt jest ok. Problem pojawia się gdy gram w ligę weekendową. No w każdym meczu mam straszne opóżnienia przez co no nie da się grać na przyzwoitym poziomie.. Wszyscy są spowolnieni. Poniżej przedstawiam wykres z EA i nijak tego nie rozumiem. Zagrałem dzisiaj mecz w Rivals i gra chodziła idealnie, odrazu po tym zagrałem w ligę weekendową i zaczął się dramat a co najlepsze jak spojrzycie na TELEMETRIE wychodzi na "papierze" że lepszą jakość połączenia miałem właśnie w lidze weekendowej a nie w Rivals gdzie realnie było na odwrót.. I jest to nieistotne o której godziniee zagram, zawsze w lidzę weekendowej mam delay a gdy odpale Rivals to gra chodzi dobrze.. I większość osób mówi, że to wina serwerów, ok ale u wiekszosci widze, ze gra chodzi płynnie i jest to wręcz niemożliwe by co weekend o dowolnej porze jakiej bym nie zagrał w ligę weekendową miał delay..