Forum Discussion

9563rt's avatar
5 months ago
Solved

Ea Fc 25 czarny ekran po właczeniu gry

Cześć zakupiłem niedawno ea fc 25 i odkąd pobrałem nic nie działa za każdym razem jak odpalę grę dostaje czarne tło czasami na full screen czasami nie, Po każdym włączeniu gry podczas weryfikacji plików na steam dostaje powiadomienie o 3 plikach których nie udało się zweryfikować 28,7MB próbowałem już wszystkich porad dostępnych na internecie jednak nic nie pomaga. Załączam niżej plik DxDiag

• udało mi się rozwiązać ten problem poprzez wpisanie w wyszukiwaniu konfiguracja systemu i przełączenie wyboru uruchamiania z selektywnego do normalnego

7 Replies

• udało mi się rozwiązać ten problem poprzez wpisanie w wyszukiwaniu konfiguracja systemu i przełączenie wyboru uruchamiania z selektywnego do normalnego

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej @IDPublicccc 

Naciśnij przycisk Windows + R, po czym w polu Uruchamianie wpisz:

msconfig 

W zakładce Ogólne wybierz  Uruchamianie normalne, po czym ponownie uruchom komputer. 

• Nie ogarnąłem, że to do pc 😅 a w sytuacji gdy mam to na ps5 na płycie? Sytuacja się czasami poprawiała, że mogłem zagrać jakiś mecz, ale cały czas wywala przeciwników. Co robić w takiej sytuacji?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

W takim razie zakładam, że problem nie objawia się u Ciebie poprzez czarny ekran? @IDPublicccc 

Jeśli tak - załóż proszę nowy wątek na forum i dokładnie opisz problem. 

• Hej

Gdy wybieram włączanie normalne i ponownie uruchamiam komputer, uruchamianie samo przestawia się z powrotem na selektywne