Forum Discussion

cookavsky's avatar
cookavsky
Rising Novice
17 days ago

Permanenty ban za co, nie wiem?

Mieliście kiedyś takie uczucie, że gracie w tą grę od fify 11 z każdym rokiem co raz bardziej zawiedzionym. Aż w końcu przestajecie już czegokolwiek oczekiwać. Zaczynacie zastanawiać się, czy w ogóle kupować następna generacje? Niestety ja tak miałem. Nigdy nie kupowałem zawodników ze stron, nie używałem cheatów, ani nie sprzedawałem consów. A i tak nadszedł ten dzień w którym producent z którego jesteście nie zadowoleni. Sam tobie pokazuje, że już od ciebie nie chce pieniędzy za kupno nastepnej gry i daje tobie Permanentnego bana bez jakichkolwiek ostrzeżeń. 

Dziękuję EA, że tak dbacie o graczy. Osoby, które cheatują mogą spać spokojnie, bo zajmujecie się osobami, które kupują co roku wasz produkt i dajecie bana, by dwa razy przemyślały tę decyzji.

Edit: Jak to musi być idiotyczny algorytm banowania graczy skoro po paru godzinach dostałem wiadomość, że jednak mogę grać.

Niestety niesmak tej sytuacji pozostał.

1 Reply

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,645 PostsLatest Activity: 2 hours ago