Forum Discussion
30 Replies
- Dellivicius2 months agoSeasoned Novice
Mam włączoną integralność pamięci i nadal gra się tnie…
- Akamaru942 months agoSeasoned Newcomer
Nie mogę ogarnąć tematu..
- SeReK22172 months agoNewcomer
Działa, miałem ten problem też z eafc26 ale pomogłeś mi dzięki wielkie :D
- C4RLO2 months agoRising Novice
Dziękuje :) po kilku dniach walki wystarczyło włączyć integralność pamięci.
- tixiii0002 months agoNewcomer
widze ze nie tylko ja tak mam, też zmagam się z takim problemem
- l8cgjioiif2r2 months agoSeasoned Newcomer
ten sposób działa dzieki wielkie za pomoc
- Matzhi2 months agoNew Traveler
Mi natomiast gra po aktualizacji straciła totalnie optymalizacje, na forum nikt nie pomógł, niektórzy maja ten sam problem i tez zero pomocy :)
Dodam, że inne gry typu RDR2, Wiedźmin, Indiana Jones, BF6 dzialaja bez zarzutu.
Tak więc nie wiem o co chodzi, ale zniecheciło mnie to do kupna fc26, bo szkoda mi kasy jesli przez jakis update gra zacznie sie zacinac, a ja jako klient nie uzyskam pomocy.
- Matzhi2 months agoNew Traveler
Mi natomiast gra po aktualizacji straciła totalnie optymalizacje, na forum nikt nie pomógł, niektórzy maja ten sam problem i tez zero pomocy :)
Dodam, że inne gry typu RDR2, Wiedźmin, Indiana Jones, BF6 dzialaja bez zarzutu.
Tak więc nie wiem o co chodzi, ale zniecheciło mnie to do kupna fc26, bo szkoda mi kasy jesli przez jakis update gra zacznie sie zacinac, a ja jako klient nie uzyskam pomocy.
- QuartzStar10642 months agoNew Novice
Polecam włączyć Integralność pamięci. Wchodzisz w Zabezpieczenia Windows > Zabezpieczenia urządzenia > Szczegóły usługi izolacji rdzenia > Tutaj włączasz Integralność pamięci. Po tym musisz ponownie uruchomić PC. Jeśli jednak nie da się włączyć tego to oznacza że trzeba stare sterowniki pousuwać z menadżera urządzeń. Wchodzisz w menadżer urządzeń i klikasz w widok i zaznaczasz pokaż ukryte urządzenia i dodatkowo musisz też zaznaczyć urządzeniami według sterowników. I teraz praktycznie musisz pousuwać te sterowniki z tymi które ci wyświetlą z tymi co nie pozwalają ci włączyć opcję Integralność pamięci. Po nazwie z dopiskiem .inf musisz do tych sterowników dojść. Jak już to zrobisz to sprawdź czy możesz włączyć tą opcję i uruchom komputer ponownie. Ja tak zrobiłem kilka dni temu i od tego momentu gra chodzi bez zarzutów, nie zawiesza mi komputera i stwarza żadnych problemów praktycznie chodzi płynnie. Mam nadzieję, że w jakimś stopniu udało mi się pomóc.
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
Akamaru94 GrimorG75 SeReK173510 Qbside Dajcie znać czy udało się Wam wykonać wszystkie podane w tym wątku kroki. Dodatkowo warto sprawdzić czy pomocne będzie wgranie wcześniejszej wersji sterownika karty graficznej.
Czekamy na info. i aktualny DxDiag.
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Recent Discussions
- 5 days ago
- 6 days ago
- 6 days ago
- 6 days ago