6 months ago
EA FC 25 nie ładuje się
Gdy uruchamiam grę, pojawia się ekran z napisem EA FC 25 i nic poza tym się nie dzieje. Po kilkadziesiąt prób uruchomienia dziennie i wciąż nic. Próbowałem sprawdzać spójność plików, sterowniki są n...
witam, fc 25 nie ładuje sie. po włączeniu gry ekran blokuje się na zielonym logo FC25 i tak zostaje, próbowałem wszystkich metod i żadna z nich nie działa.po kilku probach raz udało mi sie uruchomic gre jednak w przypadkowym momencie gra sie wylaczyla i problem byl ten sam
żadna z poniższych metod nie zadziałała:
-restart komputera, gry
-aktualizacja sterownikow, windowsa, biosa
-uruchamianie na wszystkie możliwe sposoby z trybem zgodnosci (zadziałało raz i później już nie)
-wyłączenie overleya itp.
-zmiana ustawień graficznych w nvidia experience
-instalowanie, naprawianie, odinstralowanie anticheata
-próby przez inny plik włączający fife
-instalowanie visual studio
prosze o pomoc bo nie wiem co robic.
@paxiu2a powiedzcie mi gdzie kupilisce ea fc 25 bo moze to jest jakis problem, ja kupilem z g2a konto na steam i nie wiem czy to nie przez to
@CebedeuszREALny gra kupiona na steam, ale problem juz ogarniety. po milionie prób stwierdzilem ze nie bede sie cackał i przeinstalowalem windowsa (z 10 od razu na 11) i wszystko odpaliło za 1 razem, nie mam zielonego pojecia dlaczego wczesniej nie działało, takze jesli ktos ma ten sam problem i troche czasu na przeinstalowanie systemu to polecam bo działa 🙂