Forum Discussion

mruw4's avatar
11 months ago

EA FC 25 nie odpala sie (jest tylko loading od anticheata po czym wywala gre)

czesc mam problem mam ea play na 10h testowania gry ale ona nawet sie nie wlacza odpalam gre po czym wyskakuje okienko ea fc 25 i wywala gre, a po chwili odpala sie EA i tak w kółko jak to naprawic?

7 Replies

• @mruw4 Mam ten sam problem tak jak wiele innych ludzi, walczę z tym od 4 dni i nikt nie zna odpowiedzi co z tym zrobić…
  • @EA_Kuba 

Za sobą mam przeinstalowywanie gierki anty cheata, zabawa z antywirusem oraz  defenderem, aktualizacja wszystkich sterowników oraz reset kompa, zmiana miejsca instalacji plików gry na inne dyski, ogólnie wszystko co jest w poradnikach 

• Za sobą mam przeinstalowywanie gierki anty cheata, zabawa z antywirusem oraz  defenderem, aktualizacja wszystkich sterowników oraz reset kompa, zmiana miejsca instalacji plików gry na inne dyski, ogólnie wszystko co jest w poradnikach 

(wszystko to samo co kolega)

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @TR0janeq 

Dzięki za odpowiedź. 

Widzę, że do Twojego komputera podłączonych jest kilka monitorów. Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się kiedy odłączysz dwa z nich i pozostawisz tylko jeden, główny.

Sprawdź również czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu. Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?

Jeśli te kroki nie pomogą utwórz nowe konto administratora Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10

@mruw4 Zauważyłem, że swoją odpowiedź zostawiłeś również w innym wątku na forum. Trzymaj się proszę tego wątku. Zamieszczanie odpowiedzi w wielu wątkach na forum nie przyspieszy rozwiązania Twojego problemu. 

Podobnie jak w poprzednim przypadku, sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu oraz na nowym koncie administratora. 

Pamiętaj by przy czystym rozruchu nie uruchamiać dodatkowych programów, tylko te potrzebne do uruchomienia gry. 

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,639 PostsLatest Activity: 6 hours ago