Forum Discussion
7 Replies
- @mruw4 Mam ten sam problem tak jak wiele innych ludzi, walczę z tym od 4 dni i nikt nie zna odpowiedzi co z tym zrobić…
- EA_Kuba11 months ago
Community Manager
Prześlijcie nam proszę plik DxDiag i dajcie znać jakie ewentualne kroki macie za sobą.
@EA_Kuba
Za sobą mam przeinstalowywanie gierki anty cheata, zabawa z antywirusem oraz defenderem, aktualizacja wszystkich sterowników oraz reset kompa, zmiana miejsca instalacji plików gry na inne dyski, ogólnie wszystko co jest w poradnikachZa sobą mam przeinstalowywanie gierki anty cheata, zabawa z antywirusem oraz defenderem, aktualizacja wszystkich sterowników oraz reset kompa, zmiana miejsca instalacji plików gry na inne dyski, ogólnie wszystko co jest w poradnikach
(wszystko to samo co kolega)
- EA_Kuba11 months ago
Community Manager
Hej @TR0janeq
Dzięki za odpowiedź.
Widzę, że do Twojego komputera podłączonych jest kilka monitorów. Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się kiedy odłączysz dwa z nich i pozostawisz tylko jeden, główny.
Sprawdź również czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu. Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?
Jeśli te kroki nie pomogą utwórz nowe konto administratora Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
@mruw4 Zauważyłem, że swoją odpowiedź zostawiłeś również w innym wątku na forum. Trzymaj się proszę tego wątku. Zamieszczanie odpowiedzi w wielu wątkach na forum nie przyspieszy rozwiązania Twojego problemu.
Podobnie jak w poprzednim przypadku, sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu oraz na nowym koncie administratora.
Pamiętaj by przy czystym rozruchu nie uruchamiać dodatkowych programów, tylko te potrzebne do uruchomienia gry.
niestety, wypróbowałem wszystkie sposoby i nic to nie dało :<
nic to nie zmienia
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 8 hours ago
Błąd CE-108255-1
Solved3 days ago