Forum Discussion
@PiotrBie85 Hej
Spróbuj wyłączyć nakładkę EA app w grze.
Wejdź w Ustawienia platformy EA app i wyłącz nakładkę, może to poskutkuje:
- PiotrBie859 months agoNew Rookie
Niestety nie pomogło.
W trybie zgodności spróbowałem również wyłączyć optymalizację pełnoekranowe, ale niestety również bez skutku.
Odpalam FC 24 i wszystko jest w porządku, jak i w innych grach, czy podczas korzystania z komputera.
Masakra z FC 25, nigdy nie widziałem czegoś takiego.
Natomiast gdy w ustawieniach EAapp przywróciłem nakładkę w grze. Uruchomiłem FC 25. Następnie kombinacją klawiszy: shift+F1 włączyłem nakładkę, myszka przestała uciekać.
Gdy wyłączyłem w grze nakładkę przy pomocy klawiszy: shift+F1, znów myszka po 4 sekundach nieaktywności wraca w górny lewy róg.
Jest to szczególnie uciążliwe podczas meczu, gdy nie można biec dłużej niż 4 sekundy w jednym kierunku bo piłkarz za myszką skręca w górny lewy róg.
Proszę o kolejne wskazówki.
Pozdrawiam
Piotr
- PiotrBie858 months agoNew Rookie
Dzień dobry,
mijają tygodnie, ja próbowałem już chyba wszystkich ustawień w opcjach myszki (panel sterowania) i nic nie pomaga.
Czy zostanie wydana jakaś łatka naprawiająca opisany błąd?
Czy zostanie wreszcie udzielona mi realna pomoc?
Pozdrawiam
Piotr
Hej,
mija kolejny tydzień bez reakcji pomocy technicznej.
Dodam, ze próbowałem zmieniać wartość DPI i ilość przesyłanych informacji do komputera w programie G HUB dla myszki.
Nic nie pomaga.
Problem występuje tylko w grze FC 25. Jeszcze raz proszę o realną pomoc albo przesłanie problemu do osób odpowiedzialnych za przygotowanie łatki do gry.
Przede wszystkim proszę o jakąś reakcję. Przecież zapłaciłem za pełnowartościowy produkt.
Czy jedynym rozwiązaniem jest FC 24 albo e-Football? Tam przynajmniej AC Milan i Inter jest prawdziwy 😉
Pozdrawiam
Piotr
Hej,
kolejna aktualizacja, kolejny miesiąc mija bez realnej pomocy.
Nie liczę już na pomoc ze strony EA, która najwyraźniej nie jest warta złamanego grosza.
I zapewne nigdy więcej nie kupię kota w worku od EA.
Czuje się osobą oszukaną i zignorowaną.
Wyrażam swoją opinię, żeby inne osoby zastanowiły się czy warto wyrzucać pieniądze w błoto.
Z poważaniem
Piotr
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 24 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago