Forum Discussion

Gorlik24's avatar
Gorlik24
Rising Novice
3 months ago

Gra dalej nie działa

Ponownie pojawi się problem z włączeniem gry, zastosowałem wszystkie dostępne opcje tj. czysty rozruch, przeinstalowanie ea fc 25 oraz steam, nowe konto użytkownika, sprawdzałem aktualizacje sterowników oraz systemu w gruncie rzeczy zrobiłem wszystko. Dalej pokazuje się tylko ekran startowy z napisem ea fc, ale nie pokazuje się pasek ładowania. Proszę o pomoc, ponieważ nie mogę cieszyć się z kupionej gry.

8 Replies

• Pablo202101's avatar
    Pablo202101
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Mam to samo. cały czas ekran startowy i koniec zabawy. odkąd kupiłem grę udało mi się ją raz włączyć. To jest jakaś porażka.

i tak cały czas bez paska ładowania. jest na to jakiś konkretny sposób ? 

specyfikacja kompa:

Procesor    Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz   2.70 GHz
    Zainstalowana pamięć RAM    16,0 GB
    Pamięć    1.82 TB HDD ST2000DM001-1ER164, 224 GB SSD KINGSTON SUV400S37240G
    Karta graficzna    NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (6 GB)
    Typ systemu    64-bitowy system operacyjny, procesor x64

Proszę o pomoc

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Gorlik24​ Spróbuj powtórzyć kroki podane w naszej wcześniejszej rozmowie.

Jeśli problem wciąż występuje usuńcie Ustawienia osobiste i przeinstalujcie sterowniki karty graficznej.

Warto także przenieś na pulpit folder ustawień gry. Folder znajduje się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 25  (folder AppData jest folderem ukrytym) 

• Gorlik24's avatar
    Gorlik24
    Rising Novice
    3 months ago

Z całym szacunkiem, ale te rozwiązania nic nie dają. Być może chodzi o coś z aktualizacjami, ponieważ zauważyłem, że problem wracał po jakichś większych aktualizacjach.

• ja mam na przyklad takie cos i wszytkiego probowalem z poradnikow na stronie i nic nie dziala tylko sie laduje caly czas (fc na steam'ie)

• Pablo202101's avatar
    Pablo202101
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

U mnie w dalszym ciągu również nie działa i już odpuściłem. EA totalnie zwaliła tą grę i do tej pory nie jest w stanie wypuścić aktualizacji która to naprawi. Już mam dość kombinowania, przerobiłem już chyba z 20 sposobów z różnych forum i nic to nie wnosi. Nie, sorry raz się udało odpalić i pograć godzinkę i to by było na tyle. Kolejna próba włączenia i gry i znowu to samo..... Dla mnie to ewidentnie problem po stronie EA i to oni powinni naprawić tego babola. Dodam że jak już ten jeden raz odpaliłem grę to chodziła płynnie i  nie było widać problemów związanych z tym że komp może być za słaby.  Czekam na jakieś konkretne rozwiązanie problemu a nie wyjaśnienia w stylu " a spróbuj tak, a może tak, a może jeszcze inaczej" już dwa dni na tym próbowaniu straciłem, sorry starczy.  Jeszcze raz napiszę, czekam na konkretne rozwiązanie problemu z opisem od A do Z co trzeba zrobić ewentualnie aktualizację która wreszcie skutecznie rozwiąże ten problem. EA dramat podejście, nawet sami nie wiedzą jak to skutecznie naprawić.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,631 PostsLatest Activity: 13 minutes ago