Forum Discussion

Gorlik24's avatar
Gorlik24
Rising Novice
8 months ago

Gra dalej nie działa

Ponownie pojawi się problem z włączeniem gry, zastosowałem wszystkie dostępne opcje tj. czysty rozruch, przeinstalowanie ea fc 25 oraz steam, nowe konto użytkownika, sprawdzałem aktualizacje sterowników oraz systemu w gruncie rzeczy zrobiłem wszystko. Dalej pokazuje się tylko ekran startowy z napisem ea fc, ale nie pokazuje się pasek ładowania. Proszę o pomoc, ponieważ nie mogę cieszyć się z kupionej gry.

8 Replies

• Pablo202101's avatar
    Pablo202101
    Seasoned Newcomer
    8 months ago

Mam to samo. cały czas ekran startowy i koniec zabawy. odkąd kupiłem grę udało mi się ją raz włączyć. To jest jakaś porażka.

i tak cały czas bez paska ładowania. jest na to jakiś konkretny sposób ? 

specyfikacja kompa:

Procesor    Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz   2.70 GHz
    Zainstalowana pamięć RAM    16,0 GB
    Pamięć    1.82 TB HDD ST2000DM001-1ER164, 224 GB SSD KINGSTON SUV400S37240G
    Karta graficzna    NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (6 GB)
    Typ systemu    64-bitowy system operacyjny, procesor x64

Proszę o pomoc

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Gorlik24​ Spróbuj powtórzyć kroki podane w naszej wcześniejszej rozmowie.

Jeśli problem wciąż występuje usuńcie Ustawienia osobiste i przeinstalujcie sterowniki karty graficznej.

Warto także przenieś na pulpit folder ustawień gry. Folder znajduje się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 25  (folder AppData jest folderem ukrytym) 

• Gorlik24's avatar
    Gorlik24
    Rising Novice
    8 months ago

Z całym szacunkiem, ale te rozwiązania nic nie dają. Być może chodzi o coś z aktualizacjami, ponieważ zauważyłem, że problem wracał po jakichś większych aktualizacjach.

• ja mam na przyklad takie cos i wszytkiego probowalem z poradnikow na stronie i nic nie dziala tylko sie laduje caly czas (fc na steam'ie)

• Pablo202101's avatar
    Pablo202101
    Seasoned Newcomer
    8 months ago

U mnie w dalszym ciągu również nie działa i już odpuściłem. EA totalnie zwaliła tą grę i do tej pory nie jest w stanie wypuścić aktualizacji która to naprawi. Już mam dość kombinowania, przerobiłem już chyba z 20 sposobów z różnych forum i nic to nie wnosi. Nie, sorry raz się udało odpalić i pograć godzinkę i to by było na tyle. Kolejna próba włączenia i gry i znowu to samo..... Dla mnie to ewidentnie problem po stronie EA i to oni powinni naprawić tego babola. Dodam że jak już ten jeden raz odpaliłem grę to chodziła płynnie i  nie było widać problemów związanych z tym że komp może być za słaby.  Czekam na jakieś konkretne rozwiązanie problemu a nie wyjaśnienia w stylu " a spróbuj tak, a może tak, a może jeszcze inaczej" już dwa dni na tym próbowaniu straciłem, sorry starczy.  Jeszcze raz napiszę, czekam na konkretne rozwiązanie problemu z opisem od A do Z co trzeba zrobić ewentualnie aktualizację która wreszcie skutecznie rozwiąże ten problem. EA dramat podejście, nawet sami nie wiedzą jak to skutecznie naprawić.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 18 hours ago
1,704 Posts