U mnie w dalszym ciągu również nie działa i już odpuściłem. EA totalnie zwaliła tą grę i do tej pory nie jest w stanie wypuścić aktualizacji która to naprawi. Już mam dość kombinowania, przerobiłem już chyba z 20 sposobów z różnych forum i nic to nie wnosi. Nie, sorry raz się udało odpalić i pograć godzinkę i to by było na tyle. Kolejna próba włączenia i gry i znowu to samo..... Dla mnie to ewidentnie problem po stronie EA i to oni powinni naprawić tego babola. Dodam że jak już ten jeden raz odpaliłem grę to chodziła płynnie i nie było widać problemów związanych z tym że komp może być za słaby. Czekam na jakieś konkretne rozwiązanie problemu a nie wyjaśnienia w stylu " a spróbuj tak, a może tak, a może jeszcze inaczej" już dwa dni na tym próbowaniu straciłem, sorry starczy. Jeszcze raz napiszę, czekam na konkretne rozwiązanie problemu z opisem od A do Z co trzeba zrobić ewentualnie aktualizację która wreszcie skutecznie rozwiąże ten problem. EA dramat podejście, nawet sami nie wiedzą jak to skutecznie naprawić.