BartPaw1916
2 months agoSeasoned Newcomer
Fc25 nie odpala się
Witam
mam problem z odpaleniem fc 25 na pc. Próbowałem już odinstalować grę, sprawdzałem spójność plików poprzez steam. Dodawałem do wyjątków fc 25 w zaporze windows i nic.
Witam
mam problem z odpaleniem fc 25 na pc. Próbowałem już odinstalować grę, sprawdzałem spójność plików poprzez steam. Dodawałem do wyjątków fc 25 w zaporze windows i nic.
Hej BartPaw1916 Spróbuj ponownie zainstalować platformę Steam i aplikację EA App. Polecam użyć domyślnej lokalizacji dla obu platform oraz dla samej gry. Uruchom ją też jako administrator systemu.
nic z tego nie pomogło. zrobiłem wszystko co mówiłeś i nic. kontaktowałem się z pomocą to znaczy z czatem i twierdzą że to problem po ich stronie.
Podeślij nam więcej informacji na temat problemu. Czy wcześniej gra działała, czy pojawia się jakikolwiek komunikat błędu, na jakim etapie gra się wyłącza oraz czy się uruchamia z poziomu nowego konta administratora.
Witam
tak wcześniej działała a jakieś 3 tygodnie temu przestała. nie było żadnej aktualizacji. próbowałem wielu reinstalacji. grę odpalam z ea app pokazuje się okno fc25, potem okno z czarnym tłem, tak jakby miała sie już gra włączać i nagle wywala mnie do ea app.
Sprawdź, czy w systemie Windows masz zainstalowane aktualizacje KB5064075 i KB5064071. Możesz to sprawdzić w historii aktualizacji systemu. Wielu graczy rozwiązało podobny błąd po ich usunięciu. Są to aktualizacje w wersji beta.
Czy udało Ci się sprawdzić działanie gry z poziomu nowego konta administratora oraz daj znac czy obecnie Steam i EA są zainstalowane w tej samej lokalizacji?