Forum Discussion

krystianeek03's avatar
1 year ago
Solved

Gra po włączeniu się ładuje i nie reaguje ...

Witam , gra po włączeniu ładuje się na ekranie startowym jakby nie reagowała. Kilka razy udało mi się odpalić grę ale później żeby znowu ją uruchomić trzeba próbować z kilka razy.
Tutaj załączam od razu swój plik DxDiag, bo czekałem i myślałem że ktoś z supportu da rozwiązanie. 

Dodam że wszystkie kroki które były podawane zostały wykonane i nic nie pomogło. Sterowniki karty aktualne, naprawa gry na ea app , reinstalacja, aktualizacje windows aktualne, uruchamianie gry jako administrator. 
Proszę o pomoc!..

• Hej @krystianeek03 

Wydzieliłem Twoje posty z innych dyskusji. 

Na podstawie informacji, której udzieliłeś w tym wątku, wygląda na to, że bezpośrednią przyczyną problemów jest niespełnianie minimalnych wymagań przez procesor w który wyposażony jest Twój komputer. 

Wydajność obu procesorów jest podobna, nie mniej ten podany w minimalnych wymaganiach wypada lepiej. 

Nawet jeśli udałoby Ci się uruchomić grę, to istnieje duża szansa, że gra nie działałaby płynnie, lub ponownie nie włączyła się w przyszłości. 

Możesz spróbować odciążyć procesor poprzez uruchomienie komputera w trybie czystego rozruchu. Nie mniej nie jestem w stanie zagwarantować, że to rozwiąże problem. 

Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?

Proszę nie zamieszczaj duplikatów swoich postów w różnych wątkach na forum. 

4 Replies

• Dużo osób ma ten problem, pozostaje chyba tylko czekać na jakieś porady, bo jak na początku mimo że tez miałem ten problem to udało się odpalić grę ale od dwóch dni to nawet gry nie mogę włączyć... 

• Też mam abonament ea play pro i gra się włącza i nie ładuje dalej 🙂 A kroki już chyba wszystkie z możliwych przetestowałem. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @krystianeek03 

Wydzieliłem Twoje posty z innych dyskusji. 

Na podstawie informacji, której udzieliłeś w tym wątku, wygląda na to, że bezpośrednią przyczyną problemów jest niespełnianie minimalnych wymagań przez procesor w który wyposażony jest Twój komputer. 

Wydajność obu procesorów jest podobna, nie mniej ten podany w minimalnych wymaganiach wypada lepiej. 

Nawet jeśli udałoby Ci się uruchomić grę, to istnieje duża szansa, że gra nie działałaby płynnie, lub ponownie nie włączyła się w przyszłości. 

Możesz spróbować odciążyć procesor poprzez uruchomienie komputera w trybie czystego rozruchu. Nie mniej nie jestem w stanie zagwarantować, że to rozwiąże problem. 

Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?

Proszę nie zamieszczaj duplikatów swoich postów w różnych wątkach na forum. 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 month ago
1,704 Posts