Forum Discussion

krystianeek03's avatar
1 year ago
Solved

Gra po włączeniu się ładuje i nie reaguje ...

Witam , gra po włączeniu ładuje się na ekranie startowym jakby nie reagowała. Kilka razy udało mi się odpalić grę ale później żeby znowu ją uruchomić trzeba próbować z kilka razy. Tutaj załączam...
  • EA_Kuba's avatar
    1 year ago

Hej @krystianeek03 

Wydzieliłem Twoje posty z innych dyskusji. 

Na podstawie informacji, której udzieliłeś w tym wątku, wygląda na to, że bezpośrednią przyczyną problemów jest niespełnianie minimalnych wymagań przez procesor w który wyposażony jest Twój komputer. 

Wydajność obu procesorów jest podobna, nie mniej ten podany w minimalnych wymaganiach wypada lepiej. 

Nawet jeśli udałoby Ci się uruchomić grę, to istnieje duża szansa, że gra nie działałaby płynnie, lub ponownie nie włączyła się w przyszłości. 

Możesz spróbować odciążyć procesor poprzez uruchomienie komputera w trybie czystego rozruchu. Nie mniej nie jestem w stanie zagwarantować, że to rozwiąże problem. 

Jak wykonać czysty rozruch systemu na PC lub Mac?

Proszę nie zamieszczaj duplikatów swoich postów w różnych wątkach na forum. 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 days ago
1,706 Posts