Forum Discussion
33 Replies
- EA_Kalina5 months agoCommunity Manager
Hej @Jasko0700
Daj znać na jakiej platformie grasz i czy masz już za sobą jakiekolwiek kroki.
Gram na Laptopie miałem już poprzednią wersje czyli 24 i dziś był tak że pobrałem zagrałem nawet parę momentów i potem przy jednym miałem czarny ekran i tylko na mini mapie dało się grać a teraz po dosłownie tych 2 min mnie wywala już przeinstalowałem gierkę wyłączałem i włączałem urządzenie.
Hej @Jasko0700
Przy uruchamianiu gry usuń Ustawienia osobiste i stwórz nowe (nie zmieniaj ich nazwy). W przypadku dalszych problemów wykonaj kroki z naszej listy kontrolnej i daj znac jak poszlo.
chodzi ci o ustawienia już w samej grze?
Chodzi o plik, który przy starcie wyświetla się z nazwą Ustawienia osobiste (nazwa ta mogła być zmieniona przez Ciebie). Często ten plik mylony jest z plikiem zapisu.
Możesz też go usunąć po przejściu w Konfiguracja> Profil> Usuń.
Niestety nic nie pomaga czy to jest możliwe ?
Udało Ci się coś z tymzrobic ?
Mam porblem z uruchamianiem sie FC25 wlacza sie luncher anticheata i po chwili wywala cala fife co zrobic? Kupilem FC25 Ultimate wczesny dostep
Nie nic się nie udało z tym zrobić robiłem wszystko co mogłem ale nic i nie wiem co teraz bo kurde to nie mało kasy jak za gre która nie działa
EA_Kalina proszę nam pomóc w rozwiązaniu problemów, nie możemy korzystać z usługi
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 7 minutes ago
- 6 hours ago
- 24 hours ago