Forum Discussion

ADI2137qqqqq's avatar
ADI2137qqqqq
Seasoned Newcomer
4 months ago

ERROR 115 FC 25

Tak jak w tytule 

nie pomaga format czysty rozruch BIOS aktualny sterwoniki karty graficznej też FC zainstalowane na dysku C z EAapp tak samo sie dzieje jak było na dysku D od ponad miesiąc wyskakuje ten problem niekiedy gra zaczyna działać po ponownym uruchomieniu lecz od 2 dni działa max 5 minut i wyrzuca do pulpitu gra uruchamiana jako administrator itp przerobiłem wszystkie wątki na forach nic nie pomaga mam już tego dość. Na stronie https://answers.ea.com zero pomocy każą robić to co już napisałem powyżej pomimo tego że w opisie jasno napisałem że już to robiłem 

15 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej @ADI2137qqqqq

W sekcji błędów raportu DxDiag widać:

Podpis problemu:
    P1: mfevtps.exe
    P2: 21.2.0.161
    P3: 6025ffb1
    P4: CRYPT32.dll

Ten komunikat błędu może wskazywać na problem z plikiem mfevtps.exe, który jest częścią oprogramowania McAfee, oraz z biblioteką CRYPT32.dll, która odpowiada za usługi kryptograficzne w systemie Windows.

• Upewnij się, że masz zainstalowaną najnowszą wersję oprogramowania McAfee. Aktualizacje często zawierają poprawki błędów.
    • Upewnij się, że system operacyjny jest aktualny. Aktualizacje systemu Windows mogą zawierać poprawki dla błędów związanych z bibliotekami systemowymi.
    • Przeprowadź pełne skanowanie systemu, aby upewnić się, że komputer nie jest zainfekowany złośliwym oprogramowaniem, które może powodować konflikty.
    • Jeśli problem nadal występuje, rozważ odinstalowanie i ponowne zainstalowanie oprogramowania McAfee.
    • Uruchom także wiersz polecenia jako administrator i wpisz sfc /scannow, aby sprawdzić i naprawić uszkodzone pliki systemowe.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,491 PostsLatest Activity: 3 hours ago