Forum Discussion

zorkad1324's avatar
6 months ago
Solved

[PC] Chwilowe zacinanie się gry podczas meczu po aktualizacji

Witam pisze bo ciągle w grze mam lagi mimo ze robiłem wszystko wszystkie ustawienia zmieniałem robiłem chusteczka wie co to nic nie daje zmieniałem ustawienia jakieś tam nvidia najniższe w grze i myśle czy przypadkiem wszystkich zara na domślne nie jeb*e i zobacze czy będzie działać jestem tak zdenerwowany że zaraz tą grę stąd odholuje da rade mi ktoś pomóc z tym bo niby w innych grach lekkie problemy się zdażają ale nie wiem przez co to i czy coś mam upgradować bo komputer spełnia zalecane wymagania producenta i nie widze na pewno winy w internecie nawet nie ma szans to coś z grą lub kompem narazie ide chyba wszystkie ustawienia dać na domyślne tego wszystkiego zresetować kompa i zobacze wtedy

• OZNACZONE JAKO ROZWIĄZANIE DLA ZWIĘKSZENIA WIDOCZNOŚCI. SPRAWA JEST NADAL OTWARTA. 

Cześć wszystkim,

Dziękujemy za Wasze dotychczasowe zgłoszenia i przekazane informacje!

Nasze zespoły nadal badają kwestie wydajności wspomniane w tym wątku. Aby zebrać więcej informacji o komputerze, prosimy o przesłanie raportu DxDiag. Pomoże to w dochodzeniu.

Dodatkowo, dla użytkowników kart graficznych NVIDIA:
    Otrzymaliśmy komentarz, że wyłączenie G-Sync w ustawieniach NVIDIA i obniżenie częstotliwości odświeżania monitora do 60 Hz sprawiło, że gra działała płynniej, bez spadków klatek i zawieszania się.
    Czy moglibyście wypróbować te ustawienia i dać nam znać, czy rozwiązało to wasze problemy?

453 Replies

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,407 PostsLatest Activity: 6 hours ago