Forum Discussion
11 Replies
- EA_Kuba8 months ago
Community Manager
Hej @yhcuS
Aktualizacje pobierałeś oddzielnie czy poprzez aplikację HP?
Prześlij nam również plik DxDiag.
@yhcuSMam to samo tez Victus.. Jeszcze wczoraj wszystko smigalo xd
Poprzez aplikacje HP. Za chwile dosle DxDiaga.
Dosyłam dxdiaga
- EA_Kuba8 months ago
Community Manager
Hej @yhcuS
Dzięki za odpowiedź i przesłany plik DxDiag.
Dla pewności - aktualizację przeprowadzasz poprzez przeskanowanie komputera za pomocą HP Support Assistant for PC?
Jeśli nie wykonywałeś dotychczas tego kroku w ten sposób, wypróbuj go proszę.
Ponadto kliknij proszę ikonę Start na pasku zadań po czym wpisz "perfmon /rel". Sprawdź jakie zdarzenia pojawiają się w momencie wyłączenia gry.
Prześlij nam zrzut ekranu błędów pojawiających się w czasie wyłączania gry.
U mnie to samo z tym laptopem.
- EA_Kuba8 months ago
Community Manager
Wykonałem wszystko z listy kontrolnej. Podsyłam również plik dxdiag.- EA_Kuba8 months ago
Community Manager
Dla lepszej widoczności zamieszczam odpowiedź @flinston67 z innego wątku w którym zamieścił potwierdzenie rozwiązania problemu.
@flinston67 napisał/a:
Hej problem został rozwiązany. Dziękuję za pomoc. Trzeba było zainstalować i zaaktualizować wszystkie sterowniki na hp support assistance. Trzeba było również zaaktualizować bios.
Mam ten sam komputer miałem ten sam problem jeszcze wczoraj ale udało mi się to samemu naprawić.
1. Zrób czysty rozruch (wystarczy że wpiszesz czysty rozruch w google i będziesz miał instrukcję) zaznacz tam tylko Steam i EA app
2. Jak uruchomisz kompa to prawdopobnie EA App będzie miało błąd i nie będzie się odpalać, odinstaluj tą * apke
3. zainstaluj ze strony EA, EA App, odpal jako administrator zaloguj się i spróbuj włączyć grę
4. Prawdopobnie gra wykryje ci błąd z Anticheatem i nie będzie chciała się uruchomić, więc znajdź gdzie się zainstalował, u mnie zainstalował się daleko do FC25, klikjij w antichet kliknij zainstaluj wszystko, przeżuci się on do właściwego foldera
5. zamknij EA app, odpal jako administrator odpal grę i wszystko powinno działać
Mi pomogło i działa , a te EA Support serio jak za każdym razem prosicie o DxDiag jak pisze wam każdy ze ma wszystko zainstalowane to trochę słabe doszkolcie się bo to żenada wasz support
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 2 hours ago
- 3 hours ago
DirectX error
Solved4 hours ago- 4 hours ago