Forum Discussion
Hej @Janchess33
Jaką dokładnie dedykowaną kartę graficzną posiada Twój komputer?
Gra EA Sports FC 25 wymaga minimalnie Radeon RX 570 lub Nvidia GeForce 1050Ti.
Wynik testu can you run it: EA SPORTS FC 25 system requirements | Can I Run EA SPORTS FC 25 (systemrequirementslab.com)
Zrobiłem update sterowników. Mam zintegrowaną kartę graficzną. Aplikacja AMD Software i menedżer urządzeń pokazuje mi AMD Radeon(TM) Graphics.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Janchess33
Jeśli Twój komputer posiada jedynie zintegrowaną kartę graficzną to jest ona niewystarczająca do uruchomienia i płynnego działania gry. Przykro mi.
- 2 years ago
Nie oczekuje niesamowitych rezultatów. Mam świadomość tego, ze zintegrowana karta graficzna nie zapewni mi niesamowitej grafiki, nawet tego nie oczekuje. Spełniam wymagania podane przez producenta. Gra uruchamia się normalnie, menu jest płynne a problem występuje podczas grania meczy. Chciałbym wiedzieć dlaczego gdy ustawiłem najniższe ustawienia gra przez dwa dni była płynna i można było normalnie rozgrywać mecze?
Featured Places
FC 25 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 years agoCommunity Highlights
- Wojtula_218 months agoNew Novice
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager