Forum Discussion

DawidNazario's avatar
DawidNazario
Seasoned Newcomer
4 months ago
Solved

Migający ekran fc25

Hej !

Po włączeniu FC25 i naciśnięciu X by wczytać zapis gry cały ekran miga na różne kolory. Próbowałem zainstalować grę na nowo. Poprzez Steam zweryfikowałem prawidłowość plików ale bez skutku, błąd nie ustaje. Platforma PC.  Liczę na was i z góry dziękuję.

Pozdrawiam

• Hej DawidNazario​ 

Zapis gry, o którym wspominasz, to zapis ustawień. Usuń ten plik a następnie stwórz nowy (nie zmieniaj nazwy pliku; niech pozostanie nazwa Ustawienia osobiste 1).

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej DawidNazario​ 

Zapis gry, o którym wspominasz, to zapis ustawień. Usuń ten plik a następnie stwórz nowy (nie zmieniaj nazwy pliku; niech pozostanie nazwa Ustawienia osobiste 1).

• DawidNazario's avatar
    DawidNazario
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

Cześć, a jeżeli usunę ten plik to mój zapis w ultimate team pozostanie ?

Pozdrawiam 

• paczuuusiek's avatar
    paczuuusiek
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

Hej ja tak samo wstalem sobie dzis chcialem pograc i ten sam problem, reinstalowalem i nic i nie wiem jak tu sobie poradzic.

• paczuuusiek's avatar
    paczuuusiek
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

Wydaje mi sie ze tak tylko ustawienia bedziesz musialem na nowo ustawic no bo to jednak zapis ustawien  ale zaraz sam to zrobie to napisze czy cos sie zmienilo

• paczuuusiek's avatar
    paczuuusiek
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

Dobra juz to zrobilem i wszystko bylo tak jak bylo normalnie mam stary sklad itp tylko ze ustawienia musze na nowo zrobic.

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,639 PostsLatest Activity: 9 hours ago