Forum Discussion

KisieL_MaisteR's avatar
2 years ago
Solved

Nie można wejść do Ultimate Team

Witam. Mam problem od dzisiaj od około 3 godzin. Gra wyłącza się się po próbuje odpalenia trybu ULTIMATE TEAM.

Reset komputera, jak i innych rzeczy nie pomaga. wyłącza się  pierwszy pojawił się kiedy byłem zalogowany w ultimata team wiec nawet nie mogę wejść na aplikacje. Proszę o pomoc

• Ja już naprawiłem. Poczekałem 24h wylogowało mnie automatycznie z komputera z Ultimate Team. Zalogowałem się do Ultimate Team. Zrobiłem nowy skład, stary usunąłem i ten nowy ustawiłem jako aktywny. Nie dawałem do niego graczy wypożyczonych tylko tych z klubów i wszystko wróciło do normy i mogę normalnie wchodzić do Ultimate Team. Dokładną instrukcje podsyłam z filmiku który mi pomógł jedyny problem jaki miałem to czekanie aż mnie samo z konsoli/komputera wyloguje ale się udało może wam też pomoże. Powodzenia!

Obiecany link z tym co zrobiłem

https://www.youtube.com/watch?v=b9OySujb8rk

8 Replies

• Mam to samo. Sterowniki zaktualizowane, gra na nowo zainstalowana, eaApp na nowo zaistalowana, resety i spójności plikó nic nie dały

• Czuszek1993's avatar
    Czuszek1993
    Rising Novice
    2 years ago

U mnie problem jest od czwartku i nic się nie zmieniło.

• Ja już naprawiłem. Poczekałem 24h wylogowało mnie automatycznie z komputera z Ultimate Team. Zalogowałem się do Ultimate Team. Zrobiłem nowy skład, stary usunąłem i ten nowy ustawiłem jako aktywny. Nie dawałem do niego graczy wypożyczonych tylko tych z klubów i wszystko wróciło do normy i mogę normalnie wchodzić do Ultimate Team. Dokładną instrukcje podsyłam z filmiku który mi pomógł jedyny problem jaki miałem to czekanie aż mnie samo z konsoli/komputera wyloguje ale się udało może wam też pomoże. Powodzenia!

Obiecany link z tym co zrobiłem

https://www.youtube.com/watch?v=b9OySujb8rk

• geah86's avatar
    geah86
    2 years ago

u mnie to samo ,w godzinach porannych da sie zalogowac ale po godzinie 19 nie ma szans ,porazka 

• Mam to samo, nie działa ultimate team. Nie mogę się zalogować na aplikacji ani na konsoli. 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 21 hours ago
1,699 Posts