Forum Discussion
Hej Bitoslaw95
Zasadniczo, nie możemy wprowadzać żadnych zmian na kontach. Nasi pracownicy pomocy technicznej muszą dokonać weryfikacji konta, zanim będzie można wprowadzić jakiekolwiek zmiany, a tego nie możemy zrobić za pośrednictwem forum. Fora EA są publicznie dostępne, a my dbamy o twoją prywatność. Aby chronić swoje dane, kliknij ten link i skontaktuj się z nami bezpośrednio.
Przekazane przez nas wskazówki mają charakter ogólny, ale mamy nadzieję, że będą one pomocne dla większości użytkowników.
Jeśli posiadasz już istniejącą sprawę, sprawdź jej status, aby dowiedzieć się czy jest już zakończona.
Kontaktując się w sprawie już istniejącego zgłoszenia, które zostało przekazane do innego działu, podaj doradcy jego numer w celu sprawdzenia poczynionych postępów.
Jeśli do konta EA było kiedykolwiek połączone inne konto PSN upewnij się czy zamiast poprzedniego PSN ID możesz dopisać nowe PSN ID - doradca poinformuje cię czy istnieje taka możliwość.
Dziękuję za odpowiedź, jednak problem nadal nie został rozwiązany, a moje poprzednie zgłoszenia (#202987507, #203551861) zostały zamknięte bez podjęcia jakichkolwiek działań. Zgłoszenie #202688586 wciąż widnieje jako "W toku", ale nikt się ze mną nie kontaktuje.
Proszę o eskalację sprawy do wyższego poziomu wsparcia, ponieważ czekam już ponad 10 dni. Zakupiłem FC25, ale przypadkowo zostało ono połączone z niewłaściwym kontem PSN. Gra nigdy nie została na nim uruchomiona, konto zostało natychmiast odpięte, a mimo to nie mogę teraz połączyć swojego właściwego konta.
W efekcie nie mogę korzystać z zakupionej gry, za którą zapłaciłem. Czy naprawdę jedyną opcją pozostaje zgłoszenie sprawy do rzecznika praw konsumenta?
About FC 25 Problemy techniczne
Recent Discussions
Kod cyfrowy gry
Solved9 hours ago- 21 hours ago
- 22 hours ago
- 23 hours ago