Forum Discussion

T7M3K7's avatar
T7M3K7
Newcomer
9 months ago
Solved

nie odpala mi sie FC 25

czesc, mam problem, mianowicie nie odpala mi sie fc 25, wszystko bylo dobrze do wczoraj, normalnie sobie gralem, chce wlaczyc wieczorem fife znowu, a ona sie nie odpala, zawsze bylo tak ze wlaczal sie ekran poczatkowy ea fc 25 i musialem wylaczyc aplikacje i jeszcze raz wlaczyc i wtedy wszystko bylo git, a teraz po ponownym odpaleniu aplikacji nie dziala i ciagle jest ekran poczatkowy ea fc 2025

mam karte graficzna GTX 1050 Ti, wiec jest to minimalna wymagana karta

reinstallowalem sterowniki, restartowalem kompa, usuwalem cache i date z appdaty, a nawet sprawdzalem spojnosc plikow gry, nic nie pomaga…

• Hej T7M3K7 

Jeśli grasz przez Steam wyczyść także pliki tymczasowe tej aplikacji, tymczasowo wyłącz synchronizację z Steam Cloud, usuń w grze Ustawienie osobiste i raz jeszcze sprawdź spójność plików.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Hej T7M3K7 

Jeśli grasz przez Steam wyczyść także pliki tymczasowe tej aplikacji, tymczasowo wyłącz synchronizację z Steam Cloud, usuń w grze Ustawienie osobiste i raz jeszcze sprawdź spójność plików.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Problemy techniczne

FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago
1,699 Posts