Forum Discussion

iqsxisqi6qqn's avatar
9 months ago
Solved

Ograniczenia konta

Gdy wchodzę w ultimate team na  konsoli PS4 wyskakuje że osiągnięto limit kont ut na systemie a żadne inne konta nie były tworzone tylko 1 moje bardzo zależy mi na usunięciu tego problemu 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    9 months ago

Hej @iqsxisqi6qqn 

Jeśli w takim razie nie ma możliwości, by któryś z domowników założył kilka kont to obawiam się, że konsolę trzeba będzie reklamować w sklepie w którym została kupiona. Możliwe, że jest to produkt po serwisowy, który został sprzedany jako nowy. 

5 Replies

• 3fba8748e5b96069's avatar
    3fba8748e5b96069
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

Mam taki sam problem tylko że konsole zakupiłem od kogoś, uruchomiłem swoje konto na którym grałem w fc24 ultimate team, następnie poprzez fc24 zakupiłem fc25 w promocji -70% ale już nie mogę uruchomić trybu ultimate team w fc 25 a wcześniej działało na tym samym koncie i konsoli tylko na fc24 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Hej @iqsxisqi6qqn 

Jeśli w takim razie nie ma możliwości, by któryś z domowników założył kilka kont to obawiam się, że konsolę trzeba będzie reklamować w sklepie w którym została kupiona. Możliwe, że jest to produkt po serwisowy, który został sprzedany jako nowy. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Hej @iqsxisqi6qqn 

Zakładam, że konsola, której jesteś posiadaczem została od kogoś kupiona?

Niestety limitu utworzonych kont nie da się usunąć. 

• Produkt: EA SPORTS FC 25
    Platforma:Sony Playstation 4
    Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 4 Slim
    Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? iqsxisqi6qqn
    W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
    W jakim trybie? Draft dla jednego gracza
    Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 19.11 2024
    O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 13 :12
    W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
    Jak często występuje ten problem? 100%
    W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Chciałbym żebyście to naprawili
    Co się dzieje? Gdy wchodzę do ut pisze że przekroczono limit kont ut na systemie gdy ja nie tworzyłem innych kont korzystam tylko ze swojego jednego aktualnego bardzo zależy mi żebyście to naprawili
    Co powinno się stać? Przejście do ut

Proszę o naprawienie problemu limitu kont ut gdyż nie tworzyłem innych kont niż moje aktualne na systemie

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,639 PostsLatest Activity: 8 days ago