Forum Discussion

Kapisonek14's avatar
Kapisonek14
Rising Novice
3 months ago

Problem z antycheatem

Witam. Od kilku dni zmagam się z poważnym problemem podczas uruchamiania gry. Mianowicie gdy włączam grę gasną mi oba monitory ale komputer nadal działa. Pojawia się błąd antycheata (7) (1) i gra się wyłącza. Wtedy uruchamia się EA App ale system nadal jest jakby wygaszony. Pomaga jedynie wylogowanie użytkownika lub uruchomienie ponowne komputera. Proszę o pomoc. Dla przyśpieszenia pomocy oto czego próbowałem:

• ponowna instalacja gry
  • tryb bezpiecznego rozruchu
  • odinstalowanie antycheata (ponowna instalacja i naprawa też nie pomogła)
  • weryfikacja plików gry
  • aktualizacja sterownika graficznego na najnowszy 
  • ponowna instalacja sterownika graficznego

Proszę o pomoc

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej Kapisonek14​ 

Załóż nowe konto administratora i z jego poziomu przeinstaluj EA app oraz grę (zachowaj lokalizację domyślną dla plików instalacyjnych).

Sprawdź też ustawienia swojego antywirusa. Sprawdź czy nie masz też programów jak np.Daemon Tools (odinstaluj jeśli posiadasz).

• Kapisonek14's avatar
    Kapisonek14
    Rising Novice
    3 months ago

Witam. Utworzenie nowego konta administratora i ponowna instalacja gry i EA App nie przyniosła skutku. Odinstalowałem programy UWP HOOK oraz MSI Afterburner oraz wyłączyłem antywirusa ale to też nic nie dało. Czekam na dalsze instrukcje. Pozdrawiam 

• Kapisonek14's avatar
    Kapisonek14
    Rising Novice
    3 months ago

EA_Kalina​ 

Tak prezentują się te 2 zakładki w moim menedżerze zadań. Dodam że nigdy nie miałem na swoim komputerze programu Daemon Tools. Proszę naprawcie to bo wydałem kupe kasy na gre w która nawet nie moge grac. Pozdrawiam

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,637 PostsLatest Activity: 3 hours ago