Forum Discussion

larsso0's avatar
5 months ago
Solved

Problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę ponownie.

"Problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę ponownie." taki sam błąd miałem rok temu, gdy kupiłem ea fc 24. Nie udało się go w żaden sposób rozwiązać, więc po ponad miesiącu zrezygnowałem i zwróciłem grę. Dziś kupiłem ea fc 25 i znów to samo. Przesyłam dxdiag, może to pomoże znaleźć rozwiązanie. 

9 Replies

• Hej, niestety, nie udało się, pierwszy sposób niby naprawił jakieś pliki, ale to nic nie dało. 
    Próbowałem też zainstalować grę na nowo stworzonym koncie i na innym dysku, ale wtedy nawet ekran anti-cheata się nie pojawiał. 
    Co robić dalej? Są jeszcze jakieś sposoby, czy już tylko format?

• nie  działa  gra  sims4 już  tydzień  nikt  nie  pomógł...konfiguracja  błędna...wcześniej  straciliśmy  konto  i  wszystkie  gry  a  teraz  znowu  ....ktoś  zamknął moją  sprawę  myśląc  że  wszystko  ok....nie  jest  ok....bo  nie  można  na  platformie  EA  app  grać!!!!!!Zenabo  1938

• Też mam problem od tygodnia. Pojawia się komunikat: "problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę ponownie". Robiłam to już 3 razy i dalej nic. EA również zamknęło moją sprawę, bo oni nie wiedzą jak mi pomóc kazali czekać, aż gra się włączy. Wszystkiego już próbowałam. Może ktoś pomóc?

About FC 25 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 25? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.1,206 PostsLatest Activity: 2 minutes ago